Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 08:32

Αναίρεσε λανθασμένη απόφαση για τα Κοιμητήρια η Δημοτική Αρχή Αποστολόπουλου

 

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας το myxolargos/mypapagos.gr ΔΕΝ δημοσίευσε το δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής της Δευτέρας 6 Απριλίου που αναφερόταν στις ώρες λειτουργίας των Κοιμητηρίων Παπάγου και Χολαργού έως την άρση των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις.

Ένα δελτίο τύπου που έφερε σε αμηχανία τη συντακτική ομάδα του site αφού παρακινούσε τους συνδημότες μας να ανεβούν στο βουνό, χωρίς να προβλέπεται συγκεκριμένη βεβαίωση μετακίνησης από αυτές που με Νόμο η πολιτεία έχει προβλέψει αυτή την περίοδο της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Για να έρθει η ανακοίνωση τελικά πριν λίγη ώρα όπου η ίδια Δημοτική Αρχή Αποστολόπουλου αναίρεσε την προ τριών ημερών μάλλον λανθασμένη απόφαση της.

Σε κίνδυνο έθετε η πρώτη απόφαση τους δημότες, σε μεγάλη συναισθηματική επιβάρυνση αυτές τις δύσκολες μέρες η δεύτερη αφού αφορούν ένα τόσο ευαίσθητο θέμα για το οποίο όφειλε να έχει μία σταθερή και ξεκάθαρη θέση.


Διαβάστε την ανακοίνωση αναστολής λειτουργίας των Κοιμητηρίων που αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή νωρίτερα σήμερα:

Σεβόμενοι και την κρίσιμη αυτή περίοδο δεν προχώρησε ούτε στην δημοσίευση με

Αναγκάστηκε λοιπόν σήμερα και 4 μέρες μετά να ακυρώσει το δελτίο τύπου που έβγαλε τη Δευτέρα 6 Απριλίου.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες και τη δημόσια υγεία και με σκοπό τη μείωση της διασποράς του ιού, η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, σε σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας των κοιμητηρίων Παπάγου και Χολαργού, από την Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 20 Απριλίου.

Συμμεριζόμαστε την ανάγκη των συμπολιτών μας να βρεθούν στα κοιμητήρια αυτές τις Άγιες Ημέρες, αλλά βασικό μας μέλημα είναι η προστασία της υγείας όλων.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θα φροντίσει ώστε να είναι όλα τα καντηλάκια αναμμένα και στα δυο κοιμητήρια, τις ημέρες που αυτά θα παραμείνουν κλειστά.

Ας μείνουμε όλοι στο σπίτι μας, ας μείνουμε υγιείς, ώστε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία.
Καλή Ανάσταση με υγεία.


Διαβάστε την ανακοίνωση του νέου ωραρίου λειτουργίας των Κοιμητηρίων της Δευτέρας 6/4/20

Από σήμερα, Δευτέρα 6 Απριλίου και έως την άρση των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις, το ωράριο λειτουργίας των κοιμητηρίων Παπάγου – Χολαργού διαμορφώνεται ως εξής:
Δευτέρα έως Παρασκευή 07.00 – 16.00
Σάββατο, Κυριακή και Αργίες 07.00 – 14.00

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.