Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 08:53

Μεταφέρεται στη Ναυαρίνου το 3ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού

Τη μεταφορά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ηλ. Αποστολόπουλος στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι κατατέθηκε η πρόταση για την εκμίσθωση του νυν Πολωνικού σχολείου από τον ιδιοκτήτη του κ. Σπυρόπουλο και ήταν και η μόνη προσφορά που συμμετείχε στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έκανε ο Δήμος.

Έτσι, αλλάζει τον αρχικό του σχεδιασμό, με την απόφαση που είχε πάρει πριν λίγο καιρό για την ίδρυση του 7ου Νηπιαγωγείου Χολαργού στη Ναυαρίνου, πιθανώς λόγω μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου της οδού και προτίθεται να ανοίξει 6 αίθουσες Νηπιαγωγείων στο συγκρότημα της 17ης Νοεμβρίου. Ενώ οι υπόλοιπες από τις 11 αίθουσες που θα εκκενωθούν από την απομάκρυνση του 3ου Δημοτικού Χολαργού θα καλυφθούν από τις μεγάλες ανάγκες σε αίθουσες ειδικοτήτων του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Όσον αφορά στις ανάγκες αιθουσών για την δίχρονη προσχολική στου Παπάγου όπως ανακοίνωσε ο κ. Αποστολόπουλος θα φιλοξενηθούν 25 παιδιά στο κτίριο της Αναστάσεως 92, και άλλα 38 παιδιά στον Παιδικό Σταθμό της Μπλέσσα 24. Με αυτό το σχεδιασμό όπως είπε ο Δήμαρχος, και αφού γίνουν οι σχετικές μετατροπές στους χώρους, οι ανάγκες του Παπάγου προβλέπεται να καλυφθούν πλήρως.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.