Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:38

55 μέρες χωρίς τηλέφωνα το 1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού!


Από τις 25 Νοεμβρίου 2019 μέχρι και σήμερα 17 Ιανουρίου 2019, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού λειτουργεί χωρίς τηλέφωνα!. Γονείς και εκπαιδευτικοί στο μεγαλύτερο σχολείο του Δήμου και ένα από τα μεγαλύετρα της Ελλάδας φέτος, εδώ και σχεδόν δύο μήνες επικοινωνούν μεταξύ τους μόνο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η διεύθυνση του σχολείου από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε τόσο το Δήμο Παπάγου Χολαργού και τη Σχολική Επιτροπή του, όσο και τον πάροχο της σταθερής τηλεφωνίας με τον οποίο έχει σύμβαση η τελευταία, για το πρόβλημα. Παρά τις διαβεβαιώσεις από όλους τους εμπλεκόμενους ότι άμεσα θα αποκατασταθεί η βλάβη, το πρόβλημα παραμένει 55 μέρες άλυτο δημιουργώντας μία μεγάλη οικονομική επιβάρυνση στη διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, οι οποίοι επιδεικνύοντας υποδειγματική κατανόηση χρησιμοποιούν όλο αυτό το διάστημα τα προσωπικά τους τηλέφωνα για τις καθημερινές ανάγκες των μαθητών και του σχολείου!

Και τελικά, εν έτει 2020 στο Δήμο Παπάγου Χολαργού αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν στο Δημαρχείο τα τηλέφωνα να λειτουργούν κανονικά και στην απέναντι μεριά της Σύρου, με τις αυξημένες ανάγκες που έχει μάλιστα ένα σχολείο... η σύνδεση να μην εφικτή;! 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.