Σάββατο, 04 Μαϊος 2024 11:50

Ξεκινούν οι εργασίες για το 4ο Νηπιαγωγείο Παπάγου

oikimaanastaseos

Προχωρά η δημοπρασία για τις εργασίες ανακατασκευής του οικήματος της Αναστάσεως για την κατάλληλες μετατροπές του, ώστε από τον Σεπτέμβριο να φιλοξενήσει το 4ο Νηπιαγωγείο Παπάγου. Η κατασκευή του έργου θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του χρόνου, έχοντας ως ημερομηνία περαίωσης την 31 Ιουλίου 2020. Το συνολικό κόστος ανακατασκευής προβλέπεται να φτάσει το ποσό των 74.400 ευρώ.

Το ακίνητο επί της οδού Αναστάσεως 92 στου Παπάγου, πρόκειται για μία μικτή κατασκευή με δομικούς τοίχους πέτρινους, με κολώνες, δοκάρια και πλάκα από οπλισμένο σκυρόδεμα. Η επιφάνεια του ισογείου είναι 93,29 τμ, υπάρχει υπόγειο επιφάνειας 35,62 τμ. Η κατοικία βρίσκεται σε οικόπεδο επιφάνειας 406,00 τμ.

Η μελέτη ανδιαμόρφωσης του κτιρίου προβλέπει την καθαίρεση των ενδιάμεσων μη δομικών τοίχων, τη δημιουργία γραφείου προϊσταμένης/προσωπικού, χώρου κουζίνας για την διατήρηση και το ζέσταμα των φαγητών, χώρου τουαλέτας προσωπικού, χώρου τουαλετών νηπίων και χώρου απασχόλησης των νηπίων.

Στον αύλειο χώρο θα δημιουργηθεί ισο-επίπεδη αυλή για τον αυλισμό των νηπίων.
Το κτίριο θα συνδεθεί με το φυσικό αέριο. Θα ανακατασκευασθεί το ηλεκτρολογικό δίκτυο (πρίζες, διακόπτες, φωτιστικά, πίνακας), ώστε να προσαρμοσθεί στην νέα διαρρύθμιση του κτιρίου.
Θα κατασκευασθεί σύστημα πυρανίχνευσης, αναγγελίας πυρκαγιάς, θα τοποθετηθούν οι απαραίτητοι πυροσβεστήρες και πυροσβεστικό ερμάριο, ώστε να εναρμονισθεί το Νηπιαγωγείο με την Πυροσβεστική Διάταξη 41/2018 (εκπαιδευτήρια) και να εκδοθεί πιστοποιητικό πυροπροστασίας.
Θα τοποθετηθούν νέα είδη υγιεινής, αναμικτήρες, ηλιακός θερμοσίφωνας και θα τροποποιηθεί το δίκτυο νερού χρήσης και αποχέτευσης, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Νηπιαγωγείου.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.