Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 10:37

Έσπασε ταμεία το "Casa de Pastel" των γονιών του 3ου Δημοτικού Χολαργού


casapastelb

Όλη η χαρά της πολιτιστικής έκφρασης συγκεντρώθηκε στο θεατρικό δημιούργημα του γνωστού Χολαργιώτη ηθοποιού, ραδιοφωνικού παραγωγού και θεατρικού συγγραφέα Κώστα Παπαγεωργίου. Και πήρε σάρκα και οστά από την όμορφη παρέα γονιών της νεοσύστατης κατά τ' άλλα θεατρικής ομάδας του συλλόγου γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.

Όλοι οι γονείς-ηθοποιοί φυσικά ερασιτέχνες, που αγκάλιασαν με ενθουσιασμό από την πρώτη στιγμή το έργο και απέδωσαν τους χαρακτήρες που ανέλαβε ο καθένας τελικά με πολύ κέφι.

casapastelc

Κι έτσι αυτή η χαρούμενη παρέα ανέβασε για δεύτερη φορά την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το θεατρικό "La Casa de Pastel" μετά την πρεμιέρα του καλοκαιριού. Αυτή η ίδια παρέα κατάφερε να γεμίσει το αμφιθέατρο "Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ" του Δημαρχείου και να ξεσηκώσει τους θεατές που χόρεψαν μαζί τους στο τέλος της παράτασης.

Το "casa de pastel" του Κώστα Παπαγεωργίου που όπως αναφέρει και ο ίδιος ο συγγραφέας, "περνά το δικό τους μήνυμα για τη σωτηρία του πλανήτη μέσα από την κωμωδία" έγινε τελικά το έναυσμα να συγκροτηθεί αυτή η πολυάριθμη θεατρική ομάδα γείτονες, ανθρώπους της διπλανής πόρτας! Μία επιτυχία δηλαδή από όλες τις απόψεις!

casaroloi


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.