Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 17:16

Γιοφύρι της Άρτας το γήπεδο στο Νταμάρι!

damariergac

Αναγνώστρια του myxolargos/mypapagos.gr έστειλε τις φωτογραφίες από τα έργα στο γήπεδο του Τσακού με το ακόλουθο μήνυμα: "Όλο το καλοκαίρι φτιάχνουν το γήπεδο στο Νταμάρι. Τώρα στο τέλος σαν το γιοφύρι της Άρτας! Αθλούμενοι και παιδιά μέσα στο χώρο του γηπέδου κάθε μέρα παρά τις πινακίδες. Εμείς που το σεβόμαστε και αθλούμαστε απ' έξω και περιμένουμε υπομονετικά πως πρέπει να νιώθουμε με αυτές τις εικόνες; Αν κάνετε ζουμ φαίνονται και οι πατημασιές! Και οι πόρτες; Ορθάνοιχτες!"

damarierga
Την περασμένη Πέμπτη 19/9/19 εγκρίθηκε παράταση από το Δημοτικό Συμβούλιο για το συγκεκριμένο έργο μετά από αίτημα του εργολάβου αφού δεν μπορούσε λόγω καλοκαιριού να προμηθευτεί τα απαραίτητα υλικά ώστε να παραδώσει το έργο την 1η Σεπτεμβρίου όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί.

Ο Δήμαρχος κατά τη συζήτηση του θέματος μεταξύ άλλων είπε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα κακό εργολάβο, ο οποίος καθυστερούσε το έργο το καλοκαίρι γιατί περίμενε επιπλέον σύμβαση 178.000 ευρώ για διάφορες εργασίες γύρω από το χώρο του γηπέδου, που τελικά όμως δεν εγκρίθηκε.

Η παράδοση του γηπέδου στους δημότες σύμφωνα με την απόφαση κατά πλειοψηφία που προέκυψε από το Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνει στις 12 Οκτωβρίου.

damariergab
"Κατά" της παράτασης ψήφισαν Τούτουζας, Ανυφαντής, Δεμέστιχας, Αυγερινός, Ρετσινιά, Σιώτου, Χαμηλοθώρη. Ενώ "λευκό" ψήφισαν Ρεκλείτης και Ρίζος.
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.