Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 13:00

Επιβεβλημένη η αλλαγή της Δημοτικής Αρχής Παπάγου-Χολαργού


tigasstergiou

Προκειμένου να αφιερώσει αποκλειστικά όλες τις δυνάμεις του στον αγώνα για την πόλη μας, ο Κώστας Τίγκας υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πεντέλης. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημτοικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού δήλωσε:

“Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εξαιρετικό άνθρωπο και φίλο Δημήτρη Στεργίου για τη γόνιμη και δημιουργική συνεργασία που είχαμε τα τελευταία 3,5 χρόνια. Ο συνεχής αγώνας του και η ακούραστη διάθεσή του για να υπηρετήσει τους Δημότες αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση από όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας και ειδικά της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πεντέλης αποτελεί τιμή για μένα. Σε όλο αυτό το διάστημα αποκόμισα πολύτιμες εμπειρίες και είχα την τύχη και τη δυνατότητα να συνεργαστώ, σε ένα κλίμα κατανόησης και αλληλεγγύης, με τον Δήμαρχο αλλά και με τους συναδέλφους μου, λειτουργώντας ως μέλος μιας οικογένειας με κοινούς στόχους και επιδιώξεις.

Σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για την οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας μας, η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Είναι χρέος μας να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα, ώστε να αποκτήσει περισσότερες αρμοδιότητες και να συμβάλει καθοριστικά στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων ως ο μόνος θεσμός που τους στήριξε πραγματικά στα χρόνια της κρίσης. Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό. Πρέπει όλοι μας να δώσουμε τη μάχη ώστε να εξαλείψουμε τις παθογένειες που φρενάρουν τις προοπτικές της τοπικής ανάπτυξης. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες, ώστε οι τοπικές κοινωνίες να συνδιαμορφώσουν μαζί με τις δημοτικές αρχές, ένα καλύτερο μέλλον που μας αξίζει.

Προσωπικό μου όραμα είναι να συμβάλω ενεργά με την πολύτιμη εμπειρία μου αλλά και τη διάθεση μου για προσφορά, ώστε η αγωνία αλλά και η προσπάθεια των χιλιάδων συμπολιτών μου στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού για μια επιβεβλημένη αλλαγή της σημερινής καταστροφικής Δημοτική Αρχής, να γίνει πραγματικότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Σε αυτό το πλαίσιο και αντιλαμβανόμενος τις σοβαρές απαιτήσεις της θέσης που υπηρέτησα και τίμησα τα τελευταία 3,5 χρόνια και επειδή σκοπεύω να αφιερώσω αποκλειστικά όλες τις δυνάμεις μου στον αγώνα για την πόλη μου, υπέβαλλα την παραίτηση μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Για ακόμη μία φορά ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πεντέλης, το Δήμαρχο των έργων και όχι των λόγων, για την εξαιρετική συνεργασία και εύχομαι καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο του”.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.