Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 16:16

Ο Ν. Σιδέρης μιλά για την κατάθλιψη στο Δημαρχείο

sideris

Η κατάθλιψη θεωρείται η νόσος του 21ου αιώνα. Στη χώρα μας, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο βυθίζονται στην παγωνιά και την ακινησία του μαύρου ήλιου της.

Ποιες είναι οι πηγές της κατάθλιψης; Ποιοι είναι οι βιολογικοί και ψυχολογικοί μηχανισμοί της; Με ποιον τρόπο μπορούμε να επέμβουμε; Πώς θεραπεύεται η κατάθλιψη; Πώς μπορούμε να προστατευτούμε;

Αυτά τα θέματα θα αναλύσει ο ψυχίατρος, ψυχαναλυτής και Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης «Γαληνός», κ. Νίκος Σιδέρης με τρόπο απλό, κατανοητό στον καθένα και άμεσα εφαρμόσιμο στη ζωή μας.

Εκδήλωση με θέμα «Ο μαύρος ήλιος της κατάθλιψης – Πηγές και αντιμετώπιση» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στις 19:00, στην αίθουσα «Μ. Μερκούρη» του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Περικλέους 55, Χολαργός).

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Σιδέρης έχει υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας με τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, με το οποίο το Ινστιτούτο Γαληνός, παρέχει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε ογκολογικούς ασθενείς. Όσοι ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα αυτό του Δήμου μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Πρόνοιας, καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 210 6545623 (κα Κοπανέζου).
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.