Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 02:23

ΤΙΓΚΑΣ: Ο αλαζών Δήμαρχος κ. Αποστολόπουλος και οι φοβίες του


tigkaspolixronis

Δελτίo Tύπου σήμερα 21 Απριλίου 2018 εξέδωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού με αφορμή την αρνητική απάντηση του Δημάρχου στο αίτημα του πρώτου για χαιρετισμό στην αυριανή τιμητική εκδήλωση για τα 190 χρόνια ζωής της Σχολής Ευελπίδων.

Διαβάστε στο δελτίο τύπου

Οι επανειλημμένες αρνήσεις του Δημάρχου να επιτρέψει σε εκπροσώπους της αντιπολίτευσης να χαιρετήσουν σε εκδηλώσεις του Δήμου δείχνουν φόβο και αλαζονεία. 


Ο αλαζών Δήμαρχος κ. Αποστολόπουλος δεν επέτρεψε στον επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου και Αντιστράτηγο ε.α. Κώστα Τίγκα, να κάνει ένα σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση της 22ας Απριλίου 2018 για τα «190 χρόνια της ΣΣΕ», σχολή από την οποία και αποφοίτησε ο κ. Τίγκας.
Σας παραθέτουμε ολόκληρη την απάντηση του Δημάρχου:
«Κύριε Τίγκα,

Σε απάντηση της επιστολής σας σχετικά με την εκδήλωση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού προς τιμήν της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και χρονοδιάγραμμα το οποίο θα τηρηθεί αυστηρά σύμφωνα με το πρωτόκολλο.
Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θα εκπροσωπηθεί με σύντομο χαιρετισμό του Δημάρχου.»

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αλαζών Δήμαρχος κ. Αποστολόπουλος έχει επιδείξει πολλάκις επηρμένη συμπεριφορά και έχει επανειλημμένα αρνηθεί στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Τίγκα να προβεί σε έναν σύντομο χαιρετισμό. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
• Εκδήλωση για τα Ίμια.
• Κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο
• Εκδήλωση για τα 190 χρόνια της Σ.Σ.Ε.
Τι μπορεί να πει κανείς για το Δήμαρχο της απραξίας που το μόνο που κάνει είναι δημόσιες σχέσεις;
Κρίμα κ. Δήμαρχε, κρίμα για τις υποσχέσεις σας. Αλλά το ερώτημα παραμένει: Τι φοβάστε;"


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.