Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 21:52

Οι απαντήσεις σήμερα για τα 8,5 εκ. του Οδοφωτισμού;


sitemunicipalityb

Σήμερα αναμένεται η απάντηση του Δημάρχου Ηλ. Αποστολόπουλου στο μεγάλο θέμα των 8,5 εκ. ευρώ που θα προκύψουν από την ανάθεση σε ιδιώτες του οδοφωτισμού του Δήμου. Να θυμίσουμε ότι το ζήτημα του οφέλους που θα έχει ο ιδιώτης των 8,5 εκατ. αποκάλυψε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής των 8ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ Χ. Κουγιουμτζόπουλος κατά τη συζήτηση της πρότασης του Δημάρχου για την ανάθεση με 12ετή σύμβαση.

Πολύ μελάνι χύθηκε, εκτενείς αναφορές και ρεπορτάζ γράφτηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα τόσο από το myxolargos/mypapagos.gr όσο και από άλλα τοπικά μέσα, ωστόσο ο Δήμαρχος δεν έδωσε καμία απάντηση. Το θέμα ξαναέφεραν με ανακοινώσεις και ερωτήσεις και άλλοι επικεφαλής παρατάξεων με τον κ. Τίγκα να αίρει και την αρχικά θετική ψήφο του.

Ο Κουγιουμτζόπουλος πέταξε το γάντι

Σε μονομαχία εκτυλίχτηκαν οι αναρτήσεις στο facebook των δύο ανδρών Αποστολόπουλου-Κουγιουμτζόπουλου, όταν ο Δήμαρχος έσπευσε να υπερασπιστεί το Βραβείο της Αριστείας Χρηστής Διοίκησης που του απονεμήθηκε μετά την επίθεση για στημένη βράβευση που του έκανε ο επικεφαλής των 8ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.

Ο κ. Κουγιουμτζόπουλος με ένα καυστικό σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ επεσήμανε τη σπουδή του Δημάρχου να του απαντήσει για τη βράβευση, την ίδια ώρα που για όλα όσα έχουν γραφτεί και καταγγελθεί για την επιλογή του στον ηλεκτροφωτισμό δεν έχει απαντήσει τίποτε.

Έτσι ο Δήμαρχος, σήκωσε το γάντι και δεσμεύθηκε δημοσίως στη σελίδα του Δήμου  στο facebook ότι θα πάρει την απάντηση του ο κ. Κουγιουμτζόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Έφτασε λοιπόν η ώρα. Σήμερα Πέμπτη 19 Απριλίου είναι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μετά την ψηφιακή μονομαχία των ανδρών, η οποία ξεκινά στις 17.00 και μεταδίδεται μέσω live streaming στο http://www.hellasnews.tv/live22/

Να δούμε η μονομαχία θα συνεχιστεί; Ή τελικά οι απαντήσεις θα κλείσουν τα αιωρούμενα... υπονοούμενα; Οι δημότες θα κληθούν να δώσουν 8,5 εκατομμύρια ευρώ άμεσα από την τσέπη τους, μέσω των δημοτικών τελών. Σίγουρα αγωνιούν να μάθουν τι θα γίνουν αυτά τα λεφτά που θα δώσουν.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.