Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 21:02

Η Μαντάμ Σουσού έρχεται στο Κηποθέατρο Παπάγου


sousou

Κυριακή 1 και Δευτέρα 2 Ιουλίου η "Μαντάμ Σουσού" έρχεται στο Κηποθέατρο Παπάγου στο πλαίσιο του Καλοκαιρνού Φεστιβάλ του Δήμου.

Αφού έσπασε όλα τα ταμεία ξεπερνώντας σε διάστημα τριών μηνών τα 110.000 εισιτήρια και 80 sold out παραστάσεις στο Θέατρο Παλλάς, με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ομώνυμο ρόλο φορά τα καλοκαιρινά της και οργανώνει τη θερινή περιοδεία.

Για τη νέα περίοδο στους δύο ρόλους των παρτενέρ θα δούμε τον Κώστα Σπυρόπουλο και τον Τάσο Χαλκιά. Και οι δύο ηθοποιοί συναντούν για πρώτη φορά στη σκηνή τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και η χημεία τους αναμένεται εκρηκτική. Μαζί τους 15 ακόμα ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Κακλέα και η απόδοση του κειμένου της Δήμητρας Παπαδόπουλου, ετοιμάζει, ενώ η μουσική της Μαρίζας Ρίζου.

Η ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ του Δημήτρη Ψαθά ξεκίνησε σαν ευθυμογράφημα στο περιοδικό Οικογενειακός Θησαυρός το 1939, έγινε βιβλίο, νούμερο επιθεωρήσεων, θεατρικό έργο, κινηματογραφική ταινία, εκπομπή στο ραδιόφωνο και δύο φορές τηλεοπτικό σήριαλ, πάντα με τεράστια επιτυχία.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.