Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 15:01

Μία κατανυκτική βραδιά από μικτές χορωδίες στον Άγ. Αθανάσιο Πολυδρόσου

ekklisiastikac

Mια μοναδική βραδιά με εκκλησιαστικούς ύμνους, στο πνεύμα των άγιων ημερών του Πάσχα, απόλαυσε πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε, την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου.

Ο Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου διοργάνωσαν μια κατανυκτική βραδιά με τις μικτές χορωδίες: του Δήμου Βριλησσίων, των Επιστημόνων Φιλοθέης και του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, Χαλανδρίου.
Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

ekklisiastikab
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Βαρδαξής, ο πρώην δήμαρχος Βριλησσίων κ. Κ. Ιωαννίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Σ. Κορωναίου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής κ. Π. Καμάρας και Γ.Γ. του Σ.Β.Α.Π. και φυσικά ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γ. Κουράσης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, συνεχάρει τις τρεις χορωδίες και τους μαέστρους τον κ. Θ. Λουζιώτη και την κυρία Γ. Δέδε, ευχαρίστησε τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Λάμπρο Ανδρεάκη για την φιλοξενία, την συνεργασία αλλά και την υπέροχη χορωδία του.

ekklisiastika

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.