Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 15:31

O ασκός του Αιόλου άνοιξε με τα έργα της Φανερωμένης

ergafaner

Δεκάδες μηνύματα αγανακτισμένων δημοτών λαμβάνει καθημερινά πια το myxolargos/mypapagos.gr για τα έργα της πλατείας Φανερωμένης.

ergafanerc

Και τα θέματα που αναδεικνύονται είναι πολλά. Και για τις θέσεις στάθμευσης που ελαχιστοποιήθηκαν χωρίς να έχει προβλεφθεί λύση. Και για τις κακοτεχνίες στα νέα πεζοδρόμια που προκαλούν ήδη ατυχήματα. Και για την έλλειψη πράσινου με το κόψιμο των δέντρων πέριξ της πλατείας. Και για την έντονη παρουσία του τσιμέντου που πλέον είναι το στοιχείο που κυριαρχεί. Και για τα έργα που γίνονται σταδιακά για μεγάλο χρονικό διάστημα και ταλαιπωρούν τους περίοικους.

ergafanerb

Μήνυμα από την πρώτη μέρα ασφαλτόστρωσης στην πλατεία: "Καλησπέρα σας, είμαι Δημότης Χολαργού και έχω πλέον απηυδήσει με τα έργα στην Πλατεία Φανερωμένης. Ταλαιπωρούμαστε και κάτοικοι και επαγγελματίες πάρα πολύ. Σήμερα έχουν κλείσει οι περισσότερες προσβάσεις στην πλατεία, με αποτέλεσμα να μποτιλιαριστούμε για μισή ώρα τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα. Επισυνάπτω κάποιες σημερινές φώτος, ελπίζω να γράψετε κάτι για όλο αυτό που συμβαίνει από τέλη Ιουνίου πλέον. Σας ευχαριστώ. Δ.Κ.".

ergafanerd

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.