Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 14:46

Οι νοοτροπίες που σκοτώνουν μικρά ζώα

gatanekri

Μονοπώλησαν τα νεκρά ζώα δυστυχώς την επικαιρότητα αυτή την εβδομάδα! Και ποιά εβδομάδα; Που αποσύρθηκε το νέο νομοσχέδιο!

Η σημερινή αναφορά εντελώς διαφορετική. Δεν έχει να κάνει με φόλες αλλά με ασυνείδητους ιδιοκτήτες ζώων που βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους χωρίς λουρί. Θύμα ενός τέτοιου η γατούλα της φωτογραφίας.

Διαβάστε to μήνυμα κατοίκου Παπάγου που ανήρτησε στο facebook:
"Αυτή η πανέμορφη και γλυκειά γατούλα στην είσοδο του σπιτιού δυστυχώς δεν κοιμάται! Είναι το αποτέλεσμα περαστικών, ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΩΝ σκύλων, που οι ιδιοκτήτες τους επιμένουν να τα πηγαίνουν βόλτα ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΡΙ! Για τις ακαθαρσίες που μας αφήνουν ενθύμιο καθημερινά, δεν κάνω καν λόγο. Αν κατηγορούσα τα ίδια τα ζώα, θα ήμουν ανίδεη καθώς τα ζώα ακολουθούν τα ένστικτα που τους έχει χαρίσει η φύση. Κατηγορώ όμως ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ με τα οποία κυκλοφορούν και μετά παίρνει η μπάλα και τα ζωάκια με διάφορες ηλίθιες νομοθεσίες και τροπολογίες. Ήμαρτον! Για αξεσουάρ τα παίρνετε τα σκυλιά; Αφού ξεκάθαρα, δεν αγαπάτε τα ζώα! Αλλιώς δεν θα επιτρέπατε τέτοιες καταστάσεις. ΦΟΡΕΣΤΕ ΛΟΥΡΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΣ"!

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.