Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 14:56

Στην τελική ευθεία το κτίριο ΚΑΠΗ-Ιατρεία στου Παπάγου


ikakapi

Την παράταση της μελέτης ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος λόγω της αναγκαιότητας επέκτασης του υπό ανέγερση κτιρίου Δημοτικών Πολυιατρείων και ΚΑΠΗ, που προέκυψε κατά την ολοκλήρωση της προμελέτης, για μεν το κτίριο αύξηση κατά 67,09 τμ, του υπογείου κατά 202,03 τμ. και του περιβάλλοντα χώρου κατά 9,18 τμ.

Έτσι συνολικά από 696 τμ που αρχικά είχε προβλεφθεί να είναι το τετραώροφο κτίριο της οδού Εθνικής Αμύνης θα φτάσει τα 763,09 τμ, ενώ το υπόγειο θα καταλαμβάνει 584,03 τμ και ο περιβάλλων χώρος θα διαμορφωθεί στα 355,18 τμ.
Η νέα παράταση δόθηκε για 4 μήνες μέχρι τα μέσα Ιουλίου οπότε και θα εκδοθεί η οικοδομική άδεια.

pinakatm
Στο κτίριο της Εθνικής Αμύνης θα μεταφερθούν τα δημοτικά Πολυιατρεία του Παπάγου ενώ θα στεγαστεί και το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στην Κοινότητα Παπάγου.

Να θυμίσουμε ότι η Δημοτική Αρχή είχε θέσει ως πρώτο στόχο του Τεχνικού της Προγράμματος για την τελευταία, προεκλογική διετία της θητείας της, το συγκεκριμένο έργο, με δεύτερο τον εκσυγχρονισμό του δικτύου δημοτικού ηλεκτροφωτισμού και τρίτο την κατασκευή του κολυμβητηρίου Χολαργού στην περιοχή του λόφου Τσακού.

Για το συγκεκριμένο έργο έχουν δεμσυτεί 1.450.000 ευρώ από τους πόρους του Δήμου.

ikakapib


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.