Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 12:37

Ο Χολαργιώτης SURVIVOR Γ. Δρυμωνάκος, επέστρεψε


drimonakos

Από το Σάββατο 17 Μαρτίου βρίσκεται στην Ελλάδα ο γνωστός πρωταθλητής κολύμβησης, γνωστότερος όμως πλέον μέσω της συμμετοχής του στο Survivor 2, Γιάννης Δρυμωνάκος. Ο Γιάννης είναι όμως ιδιαίτερα γνωστός στους Χολαργιώτες, αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στη γειτονιά της Ξανθίππου όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα το πατρικό του σπίτι στο Χολαργό. Οι γονείς του παλαιοί Χολαργιώτες διατηρούσαν μέχρι πριν λίγα χρόνια το πρατήριο βενζίνης της οοδύ Αναστάσεως στο φανάρι της Μεσογείων.

Ο Γιάννης από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και έχει καταγεγραμμένες πολλές και μεγάλες διακρίσεις στο ενεργητικό του. Δικαιολογημένα το τουίτερ πήρε φωτιά με αφορμή τις τελευταίες του βουτιές στο παιχνίδι με τους τουιτεράδες να θυμούνται το 2015, όταν ο Μάικλ Φελπς «είδε τις πατούσες του Γιάννη Δρυμωνάκου», αφού είχε τερματίσει μπροστά από τον πολυολυμπιονίκη, στα 200 μέτρα πεταλούδα, σε μίτινγκ της σειράς «Arena Pro Swim Series» στη Σάρλοτ.

Ο Γιάννης έζησε τα μαθητικά του χρόνια στα σχολεία του Χολαργού κι έχει πολλούς και καλούς φίλους από εκείνη την περίοδο, που ήταν όλοι τους σίγουροι για το ήθος και τον άψογο χαρακτήρα που θα έβγαζε στο Survivor, αφού μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον "Γιάννη, το καλύτερο παιδί"!

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.