Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 11:21

Μονοπατάδα και δενδροφύτευση στον Υμηττό με τους Green Angels


greenangels

Με συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, πραγματοποιήθηκε την περασμένη, βροχερή Κυριακή η δράση «GreenAthlon» στον Υμηττό, μία διοργάνωση του Δήμο Παπάγου – Χολαργού και της Περιβαλλοντικής Κοινότητας «GREEN ANGELS».

Περισσότερα από 500 άτομα ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, μαθητές των σχολείων αλλά και πρόσκοποι, κάτοικοι της πόλης μας, μέλη της Περιπατητικής Ομάδας Υμηττού έζησαν μια μοναδική εμπειρία που συνδύαζε μια διαδρομή περιπάτου με περιβαλλοντική δράση κατά την οποία φυτεύτηκαν περισσότερα από 500 δέντρα στους πρόποδες του Υμηττού.

Στη δράση παραβρέθηκαν και μέλη της Ομάδας "Let's do it Greece" που κάθε χρόνο διοργανώνει μία πανελλαδική ταυτόχρονη κινητοποίησης εθελοντών για το περιβάλλον με φετινό ραντεβού τις 29 Απριλίου.

greenagelsb
Ποιοι είναι οι... Πράσινοι Άγγελοι;

Η "GREEN ANGELS" είναι η Πρότυπη Ελληνική Κοινότητα Περιβαλλοντικά Υπεύθυνων Επιχειρήσεων. Όραμα τους: "Να Ενώσουμε τον Επιχειρηματικό Κόσμο με την Κοινωνία των Πολιτών για τη Συντονισμένη Μείωση του Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος της Ελλάδας". Διαβάστε περισσότερα στο http://www.greenangels.gr.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.