Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 15:10

1.150 τυροπιτάκια από τα χεράκια των γονιών του 1ου ΓΕΛ Χολαργού για το Κοινωνικό Παντοπωλείο



tiropitakiad

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε μία ακόμα δράση αλληλεγγύης του Συλλόγου γονέων του 1ου Λυκείου Χολαργού, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων.

Έτσι, γονείς μέλη, παιδιά, φίλοι του Συλλόγου και καθηγητές βρέθηκαν την προηγούμενη Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στη φιλόξενη, μοναδική σχολική κουζίνα του 1ου Γυμνασίου Χολαργού βάζοντας όλη τους τη μαγειρική τέχνη και ξεπέρασαν τους στόχους τους.

Ούτε 1 ούτε 2 αλλά 1.150 χειροποίητα τυροπιτάκια έφτιαξαν με τα χεράκια τους και με υλικά το ολόφρεσκο φύλλο του Χολαργιώτικου εργαστηρίου Α. Βλασσόπουλου και την καλοφτιαγμένη γέμιση... χορηγίας των σούπερ μάρκετ "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ" Χολαργού.

tiropitakiac

Τα τυροπιτάκια συσκευάστηκαν με απόλυτο... επαγγελματισμό, ανά 10 και παραδόθηκαν από τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Γ. Μπουζαμπαλίδη την περασμένη Πέμπτη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

tiropitakiab

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην δράση συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου Χολαργού που "τρέχουν" το πρότζεκτ της μαγειρικής λέσχης Μαριδάκη και Κατσάρας καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Χολαργού Μιχάλης Σταθακόπουλος.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.