Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 23:04

Αλαλούμ με τα τηλέφωνα του Χολαργού


alaloum

Αλαλούμ στα τηλέφωνα του Χολαργού με τις εργασίες εκσυγχρονισμού των δικτύων. Όπως έχουν αντιληφθεί οι κάτοικοι μετά τις εργασίες αποκατάστασης, οι τεχνικοί του ΟΤΕ, συνδέσανε άλλα νούμερα σε άλλα σπίτια. Οι κάτοικοι δέχονται συνεχώς κλήσεις στα σπίτια τους από αγνώστους που τους ζητάνε άλλα πρόσωπα. Παίρνουν το νούμερό τους και βγαίνει άλλος.

Εντωμεταξύ οι χρήστες του ΟΤΕ στην περιοχή έχουν υποστεί ήδη μια απίστευτη ταλαιπωρία αφού τα τηλέφωνα κόβονται απροειδοποίητα από την μια στιγμή στην άλλη. Υπάρχουν περιπτώσεις που έμειναν ακόμη και μια εβδομάδα χωρίς τηλέφωνο. Και όταν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα με ανακούφιση διαπιστώνουν ότι «η βλάβη αποκαταστάθηκε», ανακαλύπτουν ότι τους έχουν συνδέσει με άλλο νούμερο.

Να σημειώσουμε ότι από τον ΟΤΕ ενημερώνουν ότι μπορούν οι χρήστες του ΟΤΕ να κάνουν αίτηση να τους αφαιρεθεί το πάγιο που αντιστοιχεί στον χρόνο της διακοπής.

Θέμα βέβαια έχει δημιουργηθεί και με την τοποθέτηση των νέων καφάο που δημιουργούν ένα τεράστιο πρόβλημα προσπελασιμότητας στα πεζοδρόμια.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.