Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2024 05:30

Στην κορυφή του κόσμου οι αθλήτριες του ΓΑΣ Χολαργού με τα χρώματα της γαλανόλευκης

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των αθλητριών του συλλόγου μας που στελέχωσαν την ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ηλικιών που έγινε στο Πέζαρο της Ιταλίας 20-22 Σεπτεμβρίου & Ανδρών Γυναικών 27-29 Σεπτεμβρίου 2024.

  • Η Πεντάδα Κορασίδων της εθνικής ομάδας, αποτελούμενη αποκλειστικά από αθλήτριες του ΓΑΣΧ, με τις Καλλιόπη Μπέστα / Χρυσούλα Βρυώνη / Δήμητρα Αιγινήτη / Ζωή Αϊόσα Κατσαούνου Οσαρόγκουε / Χρύσα Φουντουλάκη, κατέκτησε την 5η θέσημε 17,550 βαθμούς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πεντάδα νεανίδων για 0,150 βαθμούς δεν ανέβηκε στο βάθρο.
  • Η οκτάδα του AerodanceΚορασίδων της εθνικής ομάδας την οποία στελέχωσαν και οι αθλήτριές μαςΔήμητρα Αιγινήτη / ΖωήΑϊόσα ΚατσαούνουΟσαρόγκουε /Χρύσα Φουντουλάκη κατέκτησε και αυτή την 5ηθέση  με 16,600 βαθμούς .
  • Η ομάδα του ΑerodanceΝεανίδων της εθνικής, με την συμμετοχή και των αθλητριών μας  Μαρία Τσεμπογλίδου / Κατερίνα Σπάθα / Γεωργία Μάστακα / Μαρία Οικονόμου / Μαρία Μανούσου / Ανθή Λαζάρου  κατέκτησε την 6η θέσημε 16,900 βαθμούς.

Η αθλήτριά μας Κατσαούνου Οσαρόγκουε Ζωή Αϊόσα  συμμετείχε  στον προκριματικό του  ατομικού κορασίδων και κατετάγη  στην 11ηθέση απέχοντας μόλις 0,150 β. από την τελική οκτάδα.
Ο αθλητής μας Νικόλας Παπαγεωργίουστον προκριματικό του Μικτού Ζευγαριού αγωνίστηκε με την Φαίδρα Διαμαντή και συγκέντρωσαν 18,450 βαθμούς και κατέλαβαν τη 17η θέση σε σύνολο 28 ζευγαριών.
Τέλος πολύ καλές εμφανίσεις είχαν και οι αθλήτριες μας  Μαίρη Μανούσου  που αγωνίστηκε στο ατομικό Νεανίδων, το τρίο κορασίδων με τις Αιγινήτη Δήμητρα, Μπέστα Κάλλια και Βρυώνη Χρύσα όπως και η πεντάδα νεανίδων με τις Μάστακα Τζωρτζίνα, Σπάθα Κάτια, Οικονόμου Μαρία & Τσεμπογλίδου Μαρία.
Πολλά συγχαρητήρια στις όλες τις αθλήτριες και τον αθλητή του Συλλόγου μας,  στις Ελληνίδες αθλήτριες που αγωνίστηκαν με το εθνόσημο στο Πέζαρο, καθώς επίσης και στον  προπονητή μας και διεθνή κριτή, Πολύζο Δημήτρη και στην προπονήτρια μας Κιούση Πέγκυ που συνόδευαν τα κορίτσια στη διοργάνωση.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια  και συνέβαλαν στην επιτυχία ολόκληρης της ομάδας!

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.