Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 12:39

ΓΑΣΧ: Με μετάλλια η επιστροφή των αθλητών της αεροβικής από την Πράγα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν για μία ακόμα φορά οι αθλήτριες και ο αθλητής του τμήματος Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής του συλλόγου μας που συμμετείχαν στο Czech Aerobic Open. Οι Νικόλας Παπαγεωργίου, Αναστασία Θεοδωρακέα, Αιμιλία Αυγητίδου ταξίδεψαν με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή συνοδευόμενοι και από τον προπονητή μας και διεθνή κριτή Δημήτρη Πολύζο. Στο τουρνουά  συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 19 χώρες και διεξήχθη στην Πράγα της Τσεχίας από τις 21-23 Απριλίου 2023.

Πιο συγκεκριμένα τη 2η θέση κατέκτησε στην Πεντάδα Ανδρών-Γυναικών με συμμετοχή των αθλητών μας,Νικόλα Παπαγεωργίου, Αναστασία Θεοδωρακέα, Αιμιλία Αυγητίδου  με 18,722 βαθμούς, ενώ στην 3η θέση των αγωνισμάτων τους τερμάτισαν ο Νικόλας Παπαγεωργίου στο Ατομικό Ανδρών με 17,700 βαθμούς και στο Μικτό Ζευγάρι με 18,700 βαθμούς, καθώς και οι Αναστασία Θεοδωρακέα, Αιμιλία Αυγητίδου  στο Τρίο με 18,182 βαθμούς.

Τις αθλήτριές μας και τον αθλητή μας συνόδευσαν εκτός από τον προπονητή μας  και η Ισαβέλλα Κρόκου ως κριτής.

Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτή την τόσο σημαντική επιτυχία των αθλητών μας που ήρθε ως επισφράγισμα της σκληρής δουλειάς όλων τους.

 

Άξιοι συγχαρητηρίων και οι  προπονητές μας Πολύζος Δημήτρης, Κιούση Πέγκυ  για την τόσο αξιόλογη προσπάθεια που καταβάλουν!


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.