Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 08:04

Α.Σ.TAEKWONDO ΠΑΠΑΓΟΥ: 4 χρυσά και 1η θέση ως Σύλλογος στο Πανελλήνιο


Επισφραγίστηκε για ακόμη μία φορά η εξαιρετική δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια με τα εκατοντάδες παιδιά που έχουν διδαχθεί τα μυστικά μιας από τις πιο αναπτυγμένες πολεμικές τέχνες, με την κατάκτηση της 1ης θέση για τον Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Παπάγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών του έτους 2022 που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα. 
Αυτές οι νέες γυναίκες και νέοι άνδρες που μεγάλωσαν από μικρά παιδιά στα χέρια του μοναδικού Δάσκαλου Τάσου Ευστατρίου, αλλά και τα μικρότερα που συμμετείχαν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες στο πρωτάθλημα απέδειξαν με το ήθος τους, τις δυνατότητες τους και τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει, ότι ο Σύλλογος αυτός είναι φτιαγμένος να στέκεται εκεί στην κορυφή. 
 
Τέσσερα χρυσά κατέκτησαν οι αθλήτριες και αθλητές του Συλλόγου Μαυρίδου Αμαλία, Χαραμής Ιωάννης, Τσάρα Ζωή και Εμμανουηλίδου Μαρία Ελένη. Και από μια 5η θέση κατέκτησαν οι Θεοχάρη Στέλλα και Κωστόπουλος Δημήτριος.
 
"Δύο από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της αθλητικής οικογένειας του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ έλαβαν μέρος στο γήπεδο "Τάσος Καμπούρης" στην Χαλκίδα. Το 2ο Πανελλήνιο Κύπελλο "Κωνσταντίνος Θωμαΐδης" που πραγματοποιήθηκε από τις 10 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή έως και τις 12 Ιουνίου ημέρα Κυριακή με την συμμετοχή 670 και πλέον Ελλήνων αθλητών, καθώς και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών του έτους 2022 που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου ημέρα Δευτέρα με την συμμετοχή 190 και πλέον Ελλήνων αθλητών.
 
Ο Αθλητικός Σύλλογος Tae Kwon Do Παπάγου στο κύπελλο με την συμμετοχή σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, Παίδων/Κορασίδων, Εφήβων/Νεανίδων, αλλά και στην κατηγορία Ανδρών /Γυναικών κατέκτησε 4 Χρυσά Μετάλλια και 1 Πέμπτη θέση και κατάφερε να αποσπάσει την 1η θέση στη Γενική κατάταξη των Συλλόγων στην κατηγορία Ανδρών και Γυναικών.
 
Οι δύο Αθλητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα απέδειξαν, ότι μπορούν να επιστρέψουν στην κανονικότητα μετά από δύο και πλέον χρόνια καραντίνας και πολλών δυσκολιών.
 
"Υπερήφανος λοιπόν όπως πάντα ο Σύλλογος για τους αθλητές, τους Προπονητές, τον Αρχηγό ομάδας και φυσικά για όλους όσους είναι κοντά μας που με την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους βοηθούν να πραγματοποιήσουν οι αθλητές μας τις επιδιώξεις τους"!, ανάρτησε λίγο νωρίτερα σήμερα ο Σύλλογος  στη σελίδα του στο facebook..
 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.