Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 19:21

Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ: 1o Spring Mini Volley για την ενίσχυση του Ξενώνα "ΦΟΙΒΗ"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 15/05 στο κλειστό γυμναστήριο Παπάγου (Νευροκοπίου 4), το τμήμα βόλεϊ του ΑΣ  Παπάγου διοργανώνει το 1ο Spring Mini volley.  

Η εκδήλωση θα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα αφού θα μαζευτεί υλικό για την υποστήριξη των αναγκών του ΞΕΝΩΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ "Η ΦΟΙΒΗ".  

Πρόκειται για σωματείο που φιλοξενεί κακοποιημένες μητέρες το οποίο βρίσκεται στο Χολαργό στην οδό Θεσσαλονίκης 22. Με αφορμή την απελθούσα γιορτή της μητέρας, αλλά και τα αυξανόμενα περιστατικά βίας είς βάρος γυναικών που βγαίνουν στη δημοσιότητα συνεχώς είναι σημαντικό να συμβάλλουμε στην ενίσχυση και στην προώθηση του έργου του συγκεκριμένου σωματείου. Άλλωστε ο αθλητισμός είναι το καλύτερο μέσο για να μπορέσουμε να περάσουμε μηνύματα στην κοινωνία μας.

Για το λόγο αυτό, το τμήμα βόλεϊ του ΑΣ Παπάγου συγκεντρώνει μέχρι και την ημέρα της εκδήλωσης τα παρακάτω:

Είδη καθαριότητας: χλωρίνη, υγρό πιάτων, υγρό πλυντηρίου, χαρτί κουζίνας, χαρτί τουαλέτας κ.λπ.
Τρόφιμα: ξύδι, ζάχαρη, αλεύρι (τρόφιμα σε πιο μεγάλη προτεραιότητα)

Επίσης, ανήμερα της εκδήλωσης θα διατίθενται ορισμένα σετ δώρων από το EASTER BAZAAR της ΦΟΙΒΗΣ τα οποία αποτελούν μέσο ενίσχυσης των σκοπών του σωματείου, με τιμές ενίσχυσης από 10 ως 15 ευρώ ανάλογα με το είδος.

Θα χαρούμε πολύ να ενισχύσετε εμπράκτως το εγχείρημα από το υστέρημά σας.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6945756869 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.