Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 03:56

Τέλος στο «έργο» για το χωμάτινο της Κύπρου. Μόνο διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου


Στη διαμόρφωση μόνο του αγωνιστικού χώρου θα προχωρήσει η δημοτική αρχή Παπάγου Χολαργού του χωμάτινου γηπέδου της Κύπρου. Μετά από τις συνεχείς πιέσεις των γονέων των αθλητών ο Δήμαρχος προχώρησε σε νέα συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής, ακύρωσης του έργου που είχε κολλήσει και περιλάμβανε τα αποδυτήρια, τις κερκίδες και γενικότερα όλο τον περιβάλλοντα χώρο. Έτσι, από κοινού συμφώνησαν να προχωρήσουν τη διαμόρφωση του χώρου μέσω προμηθειών.

Συγκεκριμένα, από την αρχική επιχορήγηση της Περιφέρειας θα παραμείνουν τα 800.000 ευρώ και στο ποσό αυτό θα προστεθούν 120.000 ευρώ από τα ταμεία του Δήμου προκειμένου να γίνει η προμήθεια και τοποθέτηση χλοοτάπητα, νέων στύλων προβολέων, νέας περίφραξης κ.λπ.

Αυτά είναι τα νέα δεδομένα, όπως τα διευκρίνισε ο Δήμαρχος απαντώντας στις ερωτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης Γ. Ανυφαντή, Ν. Χαμηλοθώρη με αφορμή τη συζήτηση στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (30/3) για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού.

Πιο αναλυτικά, ο κωδικός για την αναμόρφωση του γηπέδου περιλάμβανε 800.000 ευρώ για το 2022 και πρόβλεψη επιπλέον 500.000 ευρώ για το 2023 με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής. Μετά τα νέα δεδομένα η εγγραφή αφορά σε 920.000 ευρώ. 

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι εκτιμά πως εντός το επόμενου διαστήματος θα είναι σε θέση να υπογράψει την προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια, και έκλεισε με την διαπίστωση ότι: «μάλλον είναι το έργο που θα πρέπει να γίνει για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι το επόμενο διάστημα».


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.