Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 13:02

Στην 6η θέση οι αθλήτριες του ΓΑΣΧ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβικής της Ιταλίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή των αθλητριών του συλλόγου μας, Αιμιλίας Αυγητίδου, Αναστασίας Θεοδωρακέα, Σοφίας Παππά,που συμμετείχαν στην ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής που έγινε στο Πέζαρο της Ιταλίας 17-19 Σεπτεμβρίου 2021.

Στο τρίο νεανίδων οι Αιμιλία Αυγητίδου, Αναστασία Θεοδωρακέα και  Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή κατέκτησαν στους τελικούς την 6η θέση στο τρίο με 18.800 βαθμούς, ενώ οι Αυγητίδου Αιμιλία, Θεοδωρακέα Αναστασία, Διαμαντή Φαίδρα, Καλυβέζα Δέσποινα και Μπάρλου Μαγδαληνή  κατέλαβαν επίσης την 6η θέση στο αγώνισμα της πεντάδας με 19.200 βαθμούς.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία Γυναικών,  Σοφία Παππά, έδωσε το παρών στην ίδια διοργάνωση με πολύ αξιόλογη εμφάνιση στο ατομικό γυναικών.

 

 

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες του Συλλόγου μας, που παρόλο το μικρό διάστημα των  προπονήσεων και των ειδικών συνθηκών που επικρατούσαν, πέτυχαν έναν πολύ μεγάλο άθλο,  συγχαρητήρια σε όλες τις Ελληνίδες αθλήτριες που αγωνίστηκαν με το εθνόσημο στο Πέζαρο, καθώς επίσης και στον  προπονητή μας και διεθνή κριτή  Πολύζο Δημήτρη, στην προπονήτρια Κιούση Πέγκυ που συνόδευαν τα κορίτσια στη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους και τον Δήμο Παπάγου -Χολαργού και συγκεκριμένα την Β΄Σχολική Επιτροπή για την παραχώρηση του γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου Χολαργού για τις προπονήσεις των αθλητριών!!!

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.