Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 22:03

Ένα αργυρό και πολλές διακρίσεις για τον Γ.Α.Σ. Χολαργού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα


Ένα αργυρό μετάλλιο, 3 θέσεις στην 8αδα σε τελικούς αγωνισμάτων, μια 12η θέση σε τελικό, ατομικά ρεκόρ και φοβερές εμφανίσεις από τους αθλητές του ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου Α/Γ που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας το Σ/Κ 5-6 Ιουνίου 2021.

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100μ. Ανδρών του συλλόγου μας με τους Τσιμιδάκη-Ζαχαρία-Λεκκό-Δαμίρη για 5η συνεχόμενη χρονιά ανέβηκε στο βάθρο των πανελληνίων αγώνων Α/Γ κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο με επίδοση 41"49!

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100μ. Γυναικών με τις Θεοδοσιάδη-Σκολαρίκου-Παπακωστοπούλου-Βαρβάρα με καταπληκτικές αλλαγές πήρε την 8η θέση στην Ελλάδα κάνοντας επιδοση 50"01!

Ο Γιάννος Τσιμιδάκης αφού στον προκριματικό των 100μ. ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ του με 11"06 στη συνέχεια αγωνίστηκε στον τελικό όπου κατέλαβε τη 12η θέση με επίδοση 11"09 παρά τον αντίθετο άνεμο -1,1!

Ο Γιάννης Ζαχαρίας στον προκριματικό των 100μ. έτρεξε την απόσταση σε 11"11 και για μια θέση δεν κατάφερε να προκριθεί και αυτός στον τελικό!

Η Αγγελική Σκολαρίκου στον προκριματικό των 100μ. έκανε φοβερή κούρσα συντρίβοντας το ατομικό της ρεκόρ με επίδοση 12"99!

Η Βαρβάρα Ευαγγελία στον προκριματικό των 100μ.με Εμπόδια πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κάνοντας χρόνο 15"17 πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ!

Άνετη κούρσα στον προκριματικό των 200μ. από τον Γιώργο Λεκκό που με επίδοση 22"04 πέρασε στον  τελικό, όπου κάνοντας  μια καταπληκτική κούρσα  τερμάτισε  7ος στην Ελλάδα με επίδοση 21"99!!!

Επίσης πολύ καλή κούρσα στα προκριματικά του ίδιου αγώνισματος και από τον Γιάννο Τσιμιδάκη με χρόνο 22"63!

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΩΝ ΝΕΩΝ Α/Γ (ΠΑΤΡΑ 7/6/21)

Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου διεξήχθηκε στην Πάτρα το Πανελλήνιο Πρωταθλημα σκυταλοδρομιών Νέων Ανδρών και Γυναικών, όπου η ομάδα 4Χ100μ.των Νέων Γυναικών του συλλόγου μας με τις Ζαχαράκη -Λιούγκου-Παπακωστοπούλου-Σκολαρίκου, κατέκτησε την 6ηθέση  στην Ελλάδα με επίδοση 50"94!

 

Χίλια μπράβο σε όλα τα παιδιά του συλλόγου για τις αμέτρητες χαρές και συγκινήσεις πού μας προσφέρουν κάθε χρόνο, να έχουν υγεία και να συνεχίσουν να αγωνίζονται με ψυχή όπως πάντα! Πολλά συγχαρητήρια στην προπονητική ομάδα μας και  ιδιαίτερως στον άξιο προπονητή ταχυτήτων του ΓΑΣ Χολαργού,  Κώστα Κοκορέτση!

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Α.Σ.Χ. ευχαριστεί τους χορηγούς:

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ για την χορηγία σε φόρμες των αγωνιστικών τμημάτων του στίβου του ΓΑΣΧ

ΕΥΡΩΣΤΟΝ για την παροχή φυσικοθεραπειών στους αθλητές των αγωιστικών τμημάτων του στίβου του ΓΑΣΧ και ιδιαιτέρως στον Χρήστο Τσίγκανο που είναι πάντα δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριές

Στο διαγνωστικό κέντρο ΑΛΦΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ για τη δωρεάν διενέργεια διαγνωστικών rapidtest σε όλη την αγωνιστική αποστολή του ΓΑΣΧ στην Πάτρα

 

 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.