Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 20:15

Αλλάζει η χρήση των ανοιχτών αθλητικών χώρων Παπάγου Χολαργού από σήμερα


Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Παπάγου Χολαργού από σήμερα Δευτέρα (17/5) επιτρέπεται η χρήση των ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων για οργανωμένη άθληση των ακαδημιών ηλικίας 6-12 ετών.
Σχετικές οδηγίες ασφαλούς άσκησης στις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν αναρτηθεί στο ειδικό πεδίο ενημέρωσης της ΓΓΑ, με τίτλο ¨Αθλητισμός & Covid-19.”
 
Οι αθλούμενοι πολίτες μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν χρήση των 2 γηπέδων στίβου από 8:00 – 22:45, μόνο στις τρεις εξωτερικές διαδρομές, στην Κοινότητα Παπάγου (Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου) και Κοινότητα Χολαργού (τέρμα οδού Σύρου).
 
 
Απαραίτητη προϋπόθεση, για τη χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι:
α. Η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα»,
β. Η καταγραφή εισερχομένων – εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης, για να τηρούνται οι αποστάσεις, με σχετικές οδηγίες, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γ.Γ.Α.: https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.