Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 01:34

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Δημοτικού Γυμναστηρίου Παπάγου


 

gimnastiriodopap

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους αθλούμενους στο Δημοτικό Γυμναστήριο Παπάγου, στις εγκαταστάσεις του ΔΟΠΑΠ. Το γυμναστήριο είναι υψηλών προδιαγραφών με εκσυγχρονισμένα όργανα και διαδρόμους, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους αθλούμενους στο Δήμου μας και είναι εφάμιλλο των υποδομών ιδιωτικών γυμναστηρίων.

Το γυμναστήριο μέχρι και την αθλητική περίοδο 2017-2018 βρισκόταν στον πρώτο όροφο του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου και ήταν χωρισμένο σε δύο αίθουσες. Κατά την περίοδο 2018-2019 μεταφέρθηκε στην ενιαία αίθουσα του Ισογείου, γεγονός το οποίο οδήγησε στην ανακαίνισή του με την αγορά νέου και σύγχρονου εξοπλισμού καθώς και την αγορά «έξυπνων» τηλεοράσεων συνδεδεμένες με συστήματα ήχου.

Επιπλέον οι αθλούμενοι στα γυμναστήρια του ΔΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να σερφάρουν δωρεάν στο Διαδίκτυο. Η μεταφορά αυτή ήταν τόσο πρακτική όσο και επιτυχημένη καθώς πέραν από τις νέες παροχές και εξοπλισμό, εξοικονομήθηκε χώρος για τη δημιουργία νέων προγραμμάτων ,στον πρώτο όροφο, με τη προσθήκη μιας ακόμη αίθουσας, με στόχο πάντοτε τη διευκόλυνση και την εξυπηρέτηση όλο και περισσότερων αθλουμένων.

kilikeiodopapp

Ταυτόχρονα ο αίθριος χώρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου έχει μεταμορφωθεί σε σημαντικό σημείο χαλάρωσης, ξεκούρασης και συναντήσεων καθώς εξοπλίστηκε τον Μάρτιο του 2019 με καρέκλες, τραπέζια και μηχανική τέντα, ο οποίος συνδέεται αρμονικά με την αίθουσα των οργάνων και αποτελούν ενιαίο και αδιαίρετο σύνολο.

Η σημαντική αυτή παρέμβαση έχει τύχει μεγάλης αναγνώρισης όλων των χρηστών του δημοτικού γυμναστηρίου, επίσης έχει αποσπάσει, θετικότατα σχόλια από την συντριπτική μερίδα των συμπολιτών μας.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.