Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 12:36

Κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων ο Χολαργιώτης Π. Κατσίκας


katsikas

Σκαλοπάτι- σκαλοπάτι χτίζει μία μεγάλη καριέρα ο Παναγιώτης Κατσίκας που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου των σωματείων του Χολαργού και του Παπάγου και μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα έφτασε τώρα να λαμβάνει πρόσκληση στην Εθνική Ελπίδων εκπροσωπώντας τη χώρα μας.

Το www.myxolargos/mypapagos.gr παρακολουθεί στενά τα τελευταία τρία χρόνια την ανοδική πορεία του Παναγιώτη ακριβως γιατί από πολύ νωρίς φάνηκε το μεγάλο ταλέντο του αθλητή αλλά και η τρομερή ποιότητα του ανθρώπου, όπως λένε όλοι οι φίλοι του στο Χολαργό.

Να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης μόλις τελείωσε το 1ο Λύκειο Χολαργού υπέγραψε με την Καρδίτσα ενώ τον επόμενο χρόνο ανέβηκε στην Α1 Κατηγορία και τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο νεαρός τερματοφύλακας βρέθηκε τώρα στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Ελλάδας, Γιάννη Γκούμα για το φιλικό της Εθνικής Κ21 με τη Γερμανία (05/09, 18:15), ενώ θα είναι στην αποστολή και για το φιλικό με την Λιθουανία στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας (10/09, 17:30), όπου θα έχουν την ευκαιρία και οι Χολαργιώτες να γεμίσουν το στάδιο!


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.