Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 01:46

1 Ασημένιο και 2 Χάλκινα έφεραν από την Πορτογαλία οι αθλήτριες του Γ.Α.Σ.Χολαργού


portod

Ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια, και πολλές συμμετοχές στους τελικούς, ήταν ο εντυπωσιακός απολογισμός για τις μικρές αθλήτριες του ΓΑΣΧ, στο παγκόσμιο κύπελλο και στο διεθνές Όπεν Αεροβικής Γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε στο Καντανιέντε της Πορτογαλίας από τις 22 έως τις 25 Μαρτίου.

portob

Την υψηλότερη διάκριση κατέκτησε η πεντάδα παγκορασίδων (9-11 ετών) αποτελούμενη από τις Ναταλία Αγάθου, Ελένη Αναστασίου, Γεωργία-Γιασιμούλα Κυριακίδη, Χρυσούλα Χατζίκου, Ιωάννα-Μαρία Χιώτη, που κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία της, ενώ την 3η θέση στο ίδιο αγώνισμα κατέλαβε μία άλλη ελληνική πεντάδα από τις Αριάδνη Γραμμένου, Ντάρια Ιβάνκου, Βασιλική-Υβόννη Κατσαφυλλούδη, Ανθή Λαζάρου, Μαρία Οικονόμου.

porto

Χάλκινο μετάλλιο κέρδισε επίσης η τριάδα παγκορασίδων με τις Ναταλία Αγάθου, Μαρία Οικονόμου, Ιωάννα-Μαρία Χιώτη.

Επιπλέον, άλλες εννιά αθλήτριες ή ομάδες που εκπροσώπησαν τα ελληνικά χρώματα συμμετείχαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους και σημείωσαν αξιόλογες διακρίσεις, ως εξής:

4η θέση: Το Τρίο παγκορασίδων (Γεωργία-Γιασιμούλα Κυριακίδη, Χρυσούλα Χατζίκου, Ελένη Αναστασίου).
5η θέση: Η Πεντάδα νεανίδων στην οποία συμετείχε η αθλήτρια μας Ελισάβετ Αλούπη. Το Τρίο κορασίδων (Αιμιλία Αυγητίδου, Αναστασία Θεοδωρακέα, Λουκία Κατραμά). Και σε Ατομικό παγκορασίδων η Ιωάννα-Μαρία Χιώτη .
7η θέση: Η Πεντάδα κορασίδων (Αιμιλία Αυγητίδου, Αναστασία Θεοδωρακέα, Αθηνά Γιαννακοπούλου, Λουκία Κατραμά, Καλλιόπη Σακελλαράκη).
8η θέση: Σε Ατομικό παγκορασίδων η Χρυσούλα Χατζίκου .
Ελληνική παρουσία υπήρχε και στο αγωνιστικό πρόγραμμα του παγκοσμίου κυπέλλου του Καντανιέντε, στην κατηγορία γυναικών, όπου η Σοφία Παππά κατέλαβε την 21η στον προκριματικό του ατομικού με 18,200 βαθμούς.

portoc

Η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν από τους σημαντικότερους αγώνες ενόψει του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που επίσης θα φιλοξενηθεί στην Πορτογαλία, στην πόλη Γκιμαράες, στα τέλη Μαΐου και στις αρχές Ιουνίου.
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στην προπονητική ομάδα!
Πολλά συγχαρητήρια και στους γονείς που στηρίζουν αθλητές και σύλλογο!
Καλή συνέχεια στις προσπάθειες όλων!


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.