Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 18:00

Νέες εμφανίσεις για την Ομάδα Μπάσκετ του 1ου ΓΕΛ Χολαργού


basketlyk

Την παράδοση που θέλει τα τελευταία χρόνια το 1ο Λύκειο Χολαργού να πρωταγωνιστεί στα Σχολικά πρωταθλήματα ενίσχυσε για δεύτερη χρονιά φέτος ο γνωστός Χολαργιώτης καρδιολόγος Κώστας Τούτουζας, ενώ στη φετινή χορηγία συνέδραμαν τόσο η ομάδα της Α.Ε. Χολαργού όσο και οι παράγοντες της Γιώργος Δρόσος και Τάκης Λαουράκης. Ο λόγος για τις πολύ όμορφες εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ του σχολείου που πήρε σήμερα την 1η της νίκη επί του 2ου ΕΠΑΛ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.
Όταν όλη η γειτονιά γίνεται μια δυνατή ομάδα τα παιδιά "πέφτουν" με μεγαλύτερο το βάρος της ... χαράς στις πλάτες τους, να υπερασπιστούν τη φανέλα τους.

Ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Λυκείου Χολαργού εξέδωσε σχετικό ευχαριστήριο το οποίο αναφέρει: "θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Καλαθοσφαιρικό Όμιλο ΑΕ Χολαργού και ιδιαίτερα τους κ.κ. Γιώργο Δρόσο, Κώστα Τούτουζα και Τάκη Λαουράκη για την ανταπόκρισή τους στο αίτημα μας, δωρίζοντας τις εμφανίσεις της ομάδας καλαθοσφαίρισης του σχολείου μας".

Την ομάδα αποτελούν οι μαθητές Αθανασίου, Γούσιος, Δόνδορος, Ιωαννίδης, Καλλιανιώτης, Κορτζάτζε, Κωτσόβουλος, Μπορότης, Μπουζαμπαλίδης, Ορλόφ, Παπασημακόπουλος, Παράσχης, Πιπιλίκας, και Φουσέκης. Καλή επιτυχία για τη συνέχεια!

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.