Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 13:22

Γυμναστική στα Υπαίθρια Όργανα στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού



organagymntsakoub
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού


Παρασκευή μεσημέρι και τα εξωτερικά όργανα γυμναστικής στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού είναι ήδη κατειλημμένα από δημότες, οι οποίοι κάνουν την καθημερινή τους γυμναστική με θέα το πράσινο και το Γήπεδο Ποδοσφαίρου.

Ένας από αυτούς είναι και ο κύριος Ιπποκράτης, ο οποίος δεν φαίνεται να πτοείται από το συννεφιασμένο καιρό και τηρεί το ραντεβού του με τη γυμναστική.

«Έρχομαι κάθε δύο μέρες για να γυμναστώ. Τα όργανα είναι πολύ καλά διατηρημένα τόσο ως προς τη λειτουργία τους, αλλά και ως προς την καθαριότητα, καθώς τα αντιαισθητικά σχέδια του παρελθόντος έχουν εκλείψει, δεν υπάρχουν φθορές για τουλάχιστον δύο χρόνια και τα κρούσματα βανδαλισμών αποτελούν πλέον μια μακρινή ιστορία. Ο ΔΟΠΑΠ τα συντηρεί με ιδιαίτερη προσοχή παρέχοντας στους δημότες το κατάλληλο έναυσμα ώστε να βγουν από τα σπίτια τους και να γυμναστούν. Τα προτιμώ, καθώς μπορώ να συνδυάσω την πολύ καλή ποιότητα γυμναστικής με την εξαιρετική θέα του αθλητικού κέντρου Χολαργού και όλα αυτά πάντοτε δωρεάν» λέει ο κύριος Ιπποκράτης.

organagymntsakou


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.