Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 18:55

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Θα με φάτε στη μάπα! Τελείωσαν οι εκλογές. Κερδίσαμε!

Την έντονη δυσαρέσκεια σε αρκετούς πολίτες του Δήμου Παπάγου Χολαργού έχουν προκαλέσει τα στοιχεία υποκουλτούρας με τα οποία ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού προσπαθεί να προσεγγίσει το νεανικό κοινό μέσω Tik Tok.

O κ. Αποστολόπουλος εμφανίστηκε με νέο video μετά τις εκλογές με εκφράσεις τύπου «θα με φάτε στην μάπα για ακόμη πέντε χρόνια, αφού κερδίσαμε τις εκλογές».

Δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν ότι με τέτοιου είδους μηνύματα και μια τέτοια εικόνα από έναν θεσμικό παράγοντα απαξιώνεται και γελοιοποιείται στα μάτια των νέων ακόμη περισσότερο το πολιτικό σύστημα.

Όμως, όπως φαίνεται, ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει αντίθετη άποψη και μάλλον εκτίμησε θετική την μέχρι τώρα εμφάνιση του στο TikTok, και όπως όλα δείχνουν είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να συνομιλεί με τους δημότες αξιοποιώντας αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Κι αφού προεκλογικά εμφανίστηκε να αλλάζει την λάμπα και να φτιάχνει τα κανάλια της τηλεόρασης στη μητέρα του για να… εξασφαλίσει την ψήφο της, να προτρέπει τους έφηβους να μη γίνουν σαν τον ανιψιό του, να δεσμεύεται χαλαρά, ότι θα φτιάξει πίστα σκέιτ, να παροτρύνει τους άντρες να βγουν να αθληθούν για να... αφήσουν και λίγο ήσυχες τις γυναίκες τους, εμφανίστηκε ξανά με το πρώτο μετεκλογικό βιντεάκι του τώρα να «αναλύει» την εκλογική του νίκη και το πώς θα συνεχίσει στο εξής:

Για τα επόμενα 5 χρόνια θα με φάτε στη μάπα

Τέλειωσαν οι εκλογές

Κερδίσαμε

Κι επειδή ο κόσμος δε θέλει το TikTok μόνο την προεκλογική περίοδο

Διαβάζω τα σχόλια σας

θα συνεχίσουμε για πάντα

Τις επόμενες μέρες θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε

Για τα έργα, τις δράσεις μας και τα bloopers απ’ το Δήμο μας

Κι εσείς γράψτε μας στα σχόλια

Ποιο είναι το 1ο έργο που θέλετε να ξεκινήσουμε;

Kαι κάντε μας κι ένα follow για να μη χάνετε τα βιντεάκια μας       

 

Οπότε όσοι θέλετε να επικοινωνείτε για τα θέματα που σας απασχολούν καθημερινά στην πόλη με τον πρώτο πολίτη του Δήμου Παπάγου Χολαργού, ακολουθήστε τον!

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.