Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 11:24

ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024           

10:30     Κατάθεση Στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων Παπάγου και Χολαργού από τους Παιδικούς Σταθμούς και τα Νηπιαγωγεία των Κοινοτήτων Παπάγου & Χολαργού.  

11:30     Κατάθεση Στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων Παπάγου και Χολαργού από τους μαθητές των Σχολείων των Κοινοτήτων Παπάγου & Χολαργού και Τοπικούς Συλλόγους.   

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

17:00     Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Παπάγου «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου».

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

07:00     Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Παπάγου «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου».

10:30     Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, παρουσία του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κα Σοφία Μαραβέλια, Δ/ντρια 2ου Γυμνασίου Χολαργού.

10:30     Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου, παρουσία εκπροσώπου του Δημάρχου. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κα Βσιλική Βασιλοπούλου, Φιλόλογο του 1ου Λυκείου Παπάγου.

11:15     Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων των Κοινοτήτων Παπάγου και Χολαργού.

11:45     Παρελάσεις των μαθητών των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, του Λυκείου των Ελληνίδων, των Προσκόπων και Ναυτοπροσκόπων, των Οδηγών και της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ., στην οδό Εθνικής Αμύνης για την Κοινότητα Παπάγου και στην οδό 25ης Μαρτίου & Λ. Περικλέους για την Κοινότητα Χολαργού.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

11:00     Επετειακή Εκδήλωση Πνευματικής Εστίας Παπάγου «Το χρονικό της Ελληνικής Επανάστασης». Ομιλητής κ. Ιωάννης Κρασσάς, Αντιστράτηγος ε.α.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου. Συμμετέχει η Μικτή Χορωδία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Μαέστρος Σταύρος Μπερής, πιάνο Πόπη Μάλφα.

Αμφιθέατρο ‘Μ. Θεοδωράκης’ -  Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού, κτίριο Δημάρχου «Χαράλαμπου Σκούρτη» Λ. Περικλέους 55.

 

 
 
 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.