Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 14:39

Μήνυση κατ' αγνώστων για τις φόλες από την αναπληρώτρια Δημάρχου Παπάγου Χολαργού

Μετά την έντονη διαμαρτυρία του Συλλόγου «Φίλοι των ζώων Παπάγου Χολαργού» για τα απανωτά περιστατικά θανάτωσης αδέσποτων ζώων που ζητούσε από το Δήμο να καταδικάσει το γεγονός και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, η αναπληρώτρια του Δημάρχου, Αντιδήμαρχος κα Ειρήνη Βεντουζά – Παπανικολάου κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστωντην Τρίτη (10/8) στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου Χολαργού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τέλη Απριλίου είχε προηγηθεί η κατάθεση μήνυσης κατ’ αγνώστων από τις δημοτικές συμβούλους Μ. Σιώτου και Ν. Χαμηλοθώρη με αφορμή και τότε επαναλαμβανόμενα περιστατικά τοποθέτησης φόλας σε κοινόχρηστους χώρους, αφού πρώτα είχαν καλέσει τον Δήμαρχο να το πράξει.

Είναι ωστόσο, σημαντικό να βγαίνει έντονο το μήνυμα της καταδίκης τέτοιων κακόβουλων ενεργειών, όπως εξίσου σημαντικό είναι να δημιουργείται φάκελος, ώστε να είναι καταγεγραμμένα τα περιστατικά που μπορεί να οδηγήσουν μία έρευνα σε αποτελέσματα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το Δημαρχείο της Περικλέους:

Τις τελευταίες μέρες ενημερωθήκαμε μέσω αναρτήσεων σε σελίδα στο Facebook και ανώνυμων καταγγελιών για περιστατικά θανάτωσης αδέσποτων ζώων.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, γάτες βρέθηκαν νεκρές σε περιοχή του Χολαργού.

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού εκφράζει τον αποτροπιασμό και τη θλίψη του για τα περιστατικά αυτά και ενημερώνουμε ότι σήμερα 10/8 η Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Ειρήνη Βεντουζά - Παπανικολάου, κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας σε περίπτωση που πέσει στην αντίληψή τους οποιοδήποτε αντίστοιχο περιστατικό, να ενημερώνουν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής μας, καθώς και το αρμόδιο τμήμα του Δήμου μας (213.2002915).

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.