Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 17:01

Απέσυραν τις θετικές τους ψήφους Τούτουζας και Οικονόμου για το Δημοτικό Περιοδικό

Δημήτρης Τούτουζας και Δημήτρης Οικονόμου με μία ξεχωριστή ανακοίνωση ο καθένας, στην ίδια όμως συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (23/6) απέσυραν τις θετικές τους ψήφους, που είχαν δώσει τον Φεβρουάριο του 2020, όταν είχε συζητηθεί για πρώτη φορά το θέμα.

«Είχα ψήφισα θετικά, θεωρώντας ότι θα συνεισφέρει στην καλύτερη ενημέρωση των δημοτών. Δε θέλω να στηρίζω άλλο όμως αυτό το περιοδικό, για το οποίο ενημερώθηκα μάλιστα ότι μοιράστηκε στην Κοινότητα Παπάγου με απάντηση του Δημάρχου σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει ο κ. Οικονόμου”, δήλωσε ο κ. Τούτουζας και συμπλήρωσε:

“Παύει να ισχύει η ψήφος μου. Τα 25.000 ευρώ που κοστίζει μπορούν να δοθούν ή σε τοπικούς εκδότες, ή σε ανάγκες για τα σχολεία, για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό».

«Η δουλειά ενός δημοτικού περιοδικού δεν είναι να έχει συνεντεύξεις ηθοποιών ή ιατρών που υπάρχουν και σε άλλα περιοδικά. Δεν έχει να προσφέρει τίποτα στους δημότες. Στο 4ομάλιστα τεύχος, το οποίο μοιράστηκε μαζί με ένθετη ανακοίνωση- απάντηση αποτελεί πλέον καθαρά προπαγάνδα». Δήλωσε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε απευθυνόμενος στο Δήμαρχο: «Μπορείτε να βγάλετε ένα περιοδικό για να προβάλετε τις θέσεις σας και του συνδυασμού σας, αλλά με δικά σας χρήματα». Και κατέληξε: “Αποσύρω την ψήφο μου για την έκδοση του περιοδικού”. 

Για να πάρουν την απάντηση από το Δήμαρχο ότι έχουν ενοχληθεί ακριβώς γιατί το περιοδικό είναι εξαιρετικά πετυχημένο. Και πως αν ο κόσμος δεν το ήθελε, δεν το περίμενε να βγει δε θα το έφερναν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και συμπλήρωσε: “Εμείς πιστεύουμε ότι έλειπε από το δήμο. Ξέρω ότι γίνεται σε 50-60 δήμους επίσημα. Στο δικό μας δήμο μάλιστα βγαίνει με εξαιρετικά χαμηλό κόστος».

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.