Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 18:19

Για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών το "Αργώ" μας καλεί στο "Δέντρο της Σοφίας"

«Πάρε τη λέξη μου, δώσε μου το χέρι σου», Ανδρέας Εμπειρίκος           

Το Αργώ προσκαλεί όλους σε μια συνάντηση γύρω από το «Δέντρο της  Σοφίας μας» που έχει υιοθετήσει στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, την  Παρασκευή  25 Ιουνίου, και ώρα  20:30.

"Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας καταπολέμησης των ναρκωτικών, εν μέσω πανδημίας ανακτούμε τις προφάσεις μας να βρεθούμε μαζί, να αναπνεύσουμε το οξυγόνο της επαφής ξανά, αυτό που παράγουν οι άλλοι και το αναπνέουμε μόνο από κοντά.

Σε μια χαλαρή συνάντηση μοιραζόμαστε τις σκέψεις και τα βιώματα μας για την πρόληψη των τοξικών συνηθειών που μάς απομονώνουν και εγκλωβίζουν σε μια ατομικιστική ζωή, με υποκατάστατα της συνάντησης  με τον πραγματικό Άλλο στη κοινότητα. Αναγνωριζόμαστε, εκπέμπουμε μαζί την πίστη μας στην αξιοσύνη της ζωής και σας δωρίζουμε το μικρό «Ανθολόγιο της γονιμότητας του κόσμου» που τυπώσαμε για εσάς.

Σας περιμένουμε".

 

ΑΡΓΩ- Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας των δήμων Παπάγου-Χολαργού και Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών ΟΚΑΝΑ

Μεσογείων 392, 15341 Αγία Παρασκευή   Τηλ.: 65 61 466, 65 20 505, Fax: 65 20 505,  www.kpargo.gr,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.