Κυριακή, 05 Μαϊος 2024 09:26

Στη συζήτηση για κοπή μπήκαν και οι 4 νεραντζιές του 3ου Νηπιαγωγείου Χολαργού

Την διαπίστωση του, ότι οι 4 νεραντζιές που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο της Ναυαρίνου μπροστά από το πρώην Πολωνικό σχολείο που φιλοξενεί τώρα το 3ο Νηπιαγωγείο και το παράρτημα του 5ου Νηπιαγωγείου ενώ από Σεπτέμβριο και το νέο 6ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού, εμποδίζουν την προσέλευση των μαθητών κατέθεσε στο δημοτικό Συμβούλιο ο Γ. Αυγερινός.

Συγκεκριμένα ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Τούτουζα και ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων ρώτησε τον Δήμαρχο: “Παρατηρήσαμε ότι υπάρχουν 4 νεραντζιές που καλύπτουν πάρα πολύ το πεζοδρόμιο δεν υπάρχει καν πρόσβαση στο χώρο του σχολείου ειδικά για μικρά παιδιά. Θα αφαιρεθούν θα επεκτείνουμε το πεζοδρόμιο”;

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν μου προτείνετε να κόψω τις νεραντζιές. Γιατί θα ήταν έτσι μια ευχάριστη όαση, αν μου λέγατε ότι ενοχλούν οι νεραντζιές να τις κόψουμε. Μάλλον προτείνετε μία άλλη λύση. Τη διαπλάτυνση του πεζοδρομίου. Να επιβαρύνουμε κι άλλο τον ήδη φορτωμένο δρόμο και να δημιουργήσουμε ουρές αυτοκινήτων. Δεν είμαι τεχνικός θα ρωτήσουμε να δούμε», απάντησε ο Δήμαρχος.

Ο κ. Αυγερινός πρόσθεσε: «Δε φοβάμαι να πω να κοπούν 4 νεραντζιές. Αν χρειαστεί να κοπούν για την ασφάλεια των παιδιών ας κοπούν. Είναι ειδικές περιπτώσεις αν πρόκειται για την ασφάλεια των παιδιών».

Για να κλείσει ο Δήμαρχος το θέμα λέγοντας: «Κι εγώ αν με ρωτάγατε θα έλεγα να κοπούν. Χαίρομαι που είστε ρεαλιστής».

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.