Σάββατο, 18 Μαϊος 2024 17:13

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Φταίνε και τα ΜΜΕ για την Βουτσινά 

Με μια επιχείρηση λογοκρισίας στον Τύπο (για δεύτερη φορά μέσα σε 10 μέρες) ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού κ. Αποστολόπουλος επιτίθεται στο myxolargos/mypapagos προσπαθώντας να ανασκευάσει τα όσα είπε στην επίμαχη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που προκάλεσαν οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι της οδού Βουτσινά. Ο κ. Αποστολόπουλος επιχειρεί να υποδείξει εκείνος στο ρεπορτάζ ποια ήταν τα σημαντικά σημεία του λόγου του, αγνοώντας βέβαια το κύριο θέμα που ήταν οι πάνω από 30 αγνοούμενες ελιές και φυσικά οι κακοτεχνίες του έργου της οδού Βουτσινά. 

Μετά την υπόδειξη στους πολίτες ότι δεν μπορούν να διαμαρτύρονται όταν σκοντάφτουν από τις κακοτεχνίες «αφού δεν είναι μηχανικοί», μετά την επίρριψη των ευθυνών ότι οι ελιές καταστρέφονται κατά τη μεταφύτευση γιατί οι πολίτες δεν τις πότιζαν ποτέ, τώρα του φταίει και το ρεπορτάζ για το έργο της Βουτσινά.

Είναι προφανές ότι ο κ. Αποστολόπουλος έχει χάσει το μέτρο μετά την εκλογή του με 54%, αγνοώντας ότι ο Τύπος δεν κρίνεται από τους πολιτικούς, αλλά από τους αναγνώστες του. Γι αυτό άλλωστε και το myxolargos/mypapagos έβαλε στο επίμαχο άρθρο και το video από κάτω, για να μπορεί ο αναγνώστης να διαπιστώσει πια είναι η αλήθεια και να έχει και την δυνατότητα να εντοπίσει τα δικά του σημαντικά σημεία.

Το ρεπορτάζ όμως του myxolargos/mypapagos επιβεβαιώνεται και από τα εκατοντάδες posts που έγιναν την επόμενη μέρα στα social mediaκαι το ρεκόρ σχολίων στο ίδιο το άρθρο. Και οι πολίτες συντριπτικά εντόπισαν τα ίδια σημεία. Οι πολίτες που επί 11 χρόνια ακολουθούν το site και ενημερώνονται καθημερινά από αυτό.

Ο κ. Αποστόλοπουλος έπεσε σε πολλές αντιφάσεις κατά την διάρκεια της μακράς ομιλίας του και τις δεκάδες παρεμβάσεις του μετά από κάθε ομιλητή και όπως φάνηκε αυτό το συνειδητοποίησε μόνο αφού διάβασε το ρεπορτάζ του myxolargos/mypapagos.

Είπε ότι το έργο δεν το οραματίστηκε εκείνος, είπε ότι η μελέτη ήταν παλιά, είπε ότι δεν υιοθετεί τις απαντήσεις της υπηρεσίας, είπε ότι για τις ελιές δεν φταίει ο τρόπος μεταφύτευσης, αλλά οι πολίτες που δεν τις ποτίζουν, είπε ότι μόνο εκείνος και δυο τρεις σύμβουλοί του γνωρίζουν την Βουτσινά και είπε και πολλά άλλα που δεν τα ανέφερε το myxolargos/mypapagos προς χάριν της οικονομίας χώρου και χρόνου για τον αναγνώστη.

Όπως φάνηκε και από τις αναρτήσεις και τα σχόλια που ακολούθησαν κανένας δεν κατάλαβε που πήγαν οι 30 και πλέον ελιές που λείπουν. Όπως φάνηκε ότι κανένας δεν κατάλαβε τελικά ποιος φταίει και τι φταίει για τις κακοτεχνίες και γιατί κόβονται τα δέντρα, αφού δεν τηρείται ο κτηριοδομικός κανονισμός και τα νέα πεζοδρόμια μένουν στενά, που ήταν και τα επίμαχα ερωτήματα των δημοτών.

Γι αυτό άλλωστε και στο τέλος της συζήτησης ο Δήμαρχος φάνηκε να πείστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και κάλεσε τους πολίτες να είναι παρόντες στην κοπή των δέντρων και τις υπηρεσίες του να διορθώσουν ότι μπορούν στο υπόλοιπο έργο.

Είναι γνωστό ότι του κ. Αποστολόπουλου δεν του αρέσει η δημόσια κριτική. Γι αυτό επέλεξε και ο ίδιος να γίνει εκδότης βγάζοντας περιοδικό με τα λεφτά των δημοτών. Εκεί βέβαια δεν αναφέρει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο προάστιο, αλλά του αρέσει περισσότερο να μιλάμε για τους καλλιτέχνες της περιοχής. Ένα θέμα σαφώς πιο ευχάριστο και γι αυτόν. 

Διαβάστε την επιστολή του κ. Αποστολόπουλου που ακολουθεί, δείτε και το video (

) και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας. Να σημειωθεί ότι η επιστολή για πρώτη φορά είναι ανυπόγραφη, χωρίς το λογότυπο του Δήμου, αλλά έφτασε από την ηλεκτρονική διεύθυνση του Δημαρχείου.

"Απάντηση στο δημοσίευμα του Myxolargos σχετικά με την ανάπλαση της οδού Βουτσινά

Για μια ακόμα φορά παραποιείτε την πραγματικότητα και παρουσιάζετε το θέμα όπως εξυπηρετεί τους σκοπούς σας, που δεν είναι άλλοι από την προσωπική επίθεση προς τον δήμαρχο, ακόμα και αν χρειαστεί να απαξιώσετε το έργο του προσωπικού του Δήμου μας.

Σχετικά με το έργο της οδού Βουστινά, ο δήμαρχος ανέφερε τα εξής:

«Το 2007 ο κ. Νικολάου οραματίστηκε την ανάπλαση της οδού Βουτσινά. Εγώ την μελέτη τη βρήκα στο αρχείο και αποφάσισα ότι πρέπει να την προχωρήσω. Το 2007 το ΔΣ Χολαργού με την 192 ομόφωνη απόφαση και των τριών παρατάξεων, αποφάσισαν ότι έπρεπε να γίνει η ανάπλαση και παρέλαβαν τη μελέτη. Το 2008 με ομόφωνη απόφαση εγκρίνονται τα τεύχη δημοπράτησης και το 2017 αποφασίσαμε να κάνουμε αίτηση χρηματοδότησης  στο Πράσινο Ταμείο.

Είναι ένα έργο το οποίο οραματίστηκε ο τ. Δήμαρχος κ. Νικολάου και εγώ είμαι υπερήφανος που το βρήκα και κατάφερα να πέτυχω μια πολύ καλή χρηματοδότηση για το έργο».

Παραλείψατε φυσικά σκοπίμως να αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας ότι ο δήμαρχος στο 5:49:00 (VIDEOΔημοτικού Συμβουλίου) μίλησε πάλι για το έργο της Βουτσινά λέγοντας ότι είναι ένα χρήσιμο και ένα πολύ καλό έργο και ότι παλαιότερα δεν μπορούσες να περπατήσεις στα πεζοδρόμια της οδού. Αναρωτήθηκε μάλιστα γιατί ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι πολεμούν τόσο πολύ ένα πολύ ωραίο έργο που θα το χαίρονται οι δημότες.

Όσον αφορά στα ελαιόδεντρα, εξήγησε λεπτομερώς πόσα κόπηκαν, πόσα μεταφυτεύθηκαν και πόσα είναι υγιή σήμερα, καθώς και ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς φυτεύτηκαν 90 νέα δέντρα σε διάφορες περιοχές του Δήμου, καθώς και ότι ο εργολάβος που εκτελεί το έργο της οδού Βουτσινά θα φυτέψει νέα δέντρα.

Είναι γνωστή η τακτική σας, να αντιτίθεστε και να κρίνετε αρνητικά κάθε έργο που γίνεται στην πόλη μας.

Η δημοτική αρχή θα συνεχίζει να εργάζεται προς όφελος των πολιτών, προασπίζοντας ταυτόχρονα το προσωπικό του Δήμου, που εργάζεται σκληρά σε όλες τις υπηρεσίες".

 

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.