Τρίτη, 07 Μαϊος 2024 10:08

Το πρόβλημα στέγης του 1ου ΓΕΛ Χολαργού στο ανοιχτό κάλεσμα της Α–Γ ΕΛΜΕ Β' Αθήνας

 

Απασχολεί έντονα, όπως φαίνεται, το πρόβλημα της στέγης του 1ου Λυκείου Χολαργού και η μετακύληση του στο 1ο Γυμνάσιο Χολαργού, αφού και το συνδικαλιστικό όργανο των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής μας, διοργανώνει εσπευσμένα ανοιχτή συζήτηση βάζοντας το ανάμεσα στα τρία θέματα της ατζέντας του. To άνοιγμα των σχολείων, τα μέτρα προστασίας και οι κινητοποιήσεις στα υπόλοιπα θέματα της συζήτησης.

Διαβάστε την πρόσκληση προς γονείς και εκπαιδευτικούς που ακολουθεί:

Το Δ.Σ. της Α-Γ ΕΛΜΕ της Β Αθήνας καλεί τις Ενώσεις Γονέων, τους Συλλόγους Γονέων, τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «Περικλής» τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των δήμων σε συζήτηση, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο 1ο Γενικό Λύκειο Αγίας Παρασκευής (Νεαπόλεως 5),με τα εξής θέματα:
1. Άνοιγμα σχολείων, μέτρα προστασίας της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών.
2. Πρόβλημα στέγασης των τάξεων του 1ου ΓΕΛ Χολαργού. Προτάσεις για επιπλέον χώρους διδασκαλίας σε όλους τους δήμους της περιοχής.
3. Προτάσεις για κινητοποιήσεις – εκδηλώσεις για τα φλέγοντα θέματα.
Φυσικά, είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε και ό,τι άλλο μας προτείνετε!
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο, χωρίς να είναι οι συμμετέχοντες εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες, και θα τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας λόγω της πανδημίας.

Το Δ.Σ. της Α – Γ ΕΛΜΕ

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.