Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 18:15

Με email στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα σχολεία που μετακομίζουν για... Πολωνικό

 

 


Σήμερα μεταξύ 19.00 και 22.00 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παπάγου Χολαργού καλούνται να στείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τις θέσειs τους σχετικά με τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, σε μία διαδικασία "δια περιφοράς" όπως είναι η μία από τις τρεις μεθόδους που προτείνονται μέσω Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) λόγω της πανδημίας και για θέματα διαδικαστικά και κατεπείγοντα. "Κεκλεισμένων των θυρών" και με "τηλεδιάσκεψη" προτείνεται ακόμη μέσω της ΠΝΠ, ωστόσο, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου Χολαργού επέλεξε τη "δια περιφοράς" με μία πρόσκληση 4 μόνο θεμάτων που πραγματικά δεσμεύονται κυρίως από χρονικά περιθώρια.

Όμως, ως εκτός Ημερήσιας Διάταξης φέρνει η Δημοτική Αρχή και το θέμα της μετεγκατάστασης του 3ου Νηπιαγωγείου Χολαργού αλλά και την εγκατάσταση παραρτημάτων των 1ου, 2ου και 6ου Νηπιαγωγείων Χολαργού στο περιβόητο Πολωνικό.

Ένα θέμα που μάλλον απασχολεί πολλούς δημότες εκπαιδευτικούς και γονείς που ίσως θα έπρεπε να περιμένει την εξομάλυνση της κατάστασης και να συζητηθεί τότε.

Διαβάστε την πρόσκληση της σημερινής συνεδρίασης:

"Καλείστε να συμμετέχετε σε δια περιφοράς τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω της ανάγκης περιορισμού και εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του ιού Covid-19, σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ.Α΄/11-03-2020, άρθρο 10 παρ. 1), που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 και ώρα 19:00, προκειμένου να συζητηθούν και να αποφασιστούν τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:


1. Επικύρωση του υπ’ αριθ. 1/2020 πρακτικού συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

2. Αίτημα τροποποίησης απόφασης ένταξης της δομής «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Παπάγου - Χολαργού», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5003560 στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020».

3. 2η αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2020.

4. Συγκρότηση επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής Δημοσίων συμβάσεων προμηθειών και υπηρεσιών, για το έτος 2020".

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.