Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 01:10

 


Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε  η πεντάδα  της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων, που αποτελείται αποκλειστικά από τις αθλήτριες του ΓΑΣ Χολαργού  Μαρία Μανούσου, Γεωργία Μάστακα, Κατερίνα Σπάθα, Ανθή Λαζάρου, Μελίνα Γεωργιάδου, η οποία κέρδισε την 3η θέση στον τελικό του αγωνίσματος με 17,550 βαθμούς κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ηλικιών Αεροβικής Γυμναστικής που έγινε στο  Γκιμαράες της  Πορτογαλίας από τις 10-18 Ιουνίου 2022.

Ακόμα μία επιτυχία για την Ελληνική Τριάδα Κορασίδων την οποία στελεχώνουν οι αθλήτριες του συλλόγου μας  Μαρία Μανούσου, Γεωργία Μάστακα, Κατερίνα Σπάθα είναι η κατάκτηση της  5ης θέσης με 17,650 βαθμούς.

Η αθλήτρια μας Αριάδνη Γραμμένου κατέκτησε με την Πεντάδα Νεανίδων στην οποία συμμετέχει, την 6η θέση με 18,100 βαθμούς  και την 8η  θέση με Τρίο Νεανίδων, με 17,850 βαθμούς.

Μετά τους Παγκόσμιους Αγώνες Ηλικιών, την σκυτάλη πήρε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, όπου πήραν μέρος 260 αθλητές και αθλήτριες από 32 χώρες.
Δύο (2) αθλητές του ΓΑΣ Χολαργού συμμετείχαν με τα χρώματα της γαλανόλευκης, η Σοφία Παππά στο Ατομικό Γυναικών και ο Νίκος Παπαγεωργίου με τη Σοφία Παππά στο Μικτό Ζευγάρι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέλαβε την 22η θέση στον προκριματικό του αγωνίσματος με 17,300 ενώ  το ελληνικό ζευγάρι κατέλαβε την 21η θέση στον προκριματικό του αγωνίσματος με 16,450 και είχε πολύ θετική παρουσία, σε μία διοργάνωση  που δημιουργεί προοπτική για ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες διεθνείς επιτυχίες στο μέλλον. 

"Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτή την τόσο σημαντική επιτυχία των αθλητών μας που ήρθε ως επισφράγισμα τόσο της σκληρής δουλειάς τους, όσο και των προπονητών μας Δημήτρη Πολύζου και Πέγκυς Κιούση.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που στέκονται δίπλα σε αθλητές, προπονητές και σύλλογο".

 

Είναι όλοι τους άξιοι συγχαρητηρίων!!!



Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.