Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Εργαστήριο εικόνας και ήχου για παιδιά 6-8 ετών στον Καρπό

on .

PreschoolSound2

Ανοίξτε τα μικρόφωνα!

Εργαστήριο εικόνας και ήχου για παιδιά 6-8 ετών το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11:00-12:30 π.μ. στον Καρπό. (Αν υπάρξει μεγάλη συμμετοχή θα δημιουργηθεί δεύτερο τμήμα 13:00-14:30)

Σσσς! Τα μικρόφωνα γράφουν. Πάμε!

Ελάτε να φανταστούμε και να ηχογραφήσουμε τους δικούς μας ήχους για μια σκηνή αγαπημένης μας ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Τα παιδιά θα δουν μέσα από τα αγαπημένα τους κινούμενα σχέδια πώς μια ταινία αποτελείται από εικόνες και ήχους. Στη συνέχεια, με ειδικά μικρόφωνα για παιδιά, θα ηχογραφήσουν τους δικούς τους ήχους τους για ένα απόσπασμα ταινίας.

Για λεπτομέρειες και αίτηση συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Καρπού: www.karposontheweb.org στα «Τρέχοντα εργαστήρια».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλ.: 210-6850445 και 694-9404003 ή να στείλετε email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

karpos.logo

Το Κέντρο Οπτικοακουστικής Εκπαίδευσης και Επικοινωνίας ΚΑΡΠΟΣ δημιουργεί και συντονίζει δράσεις που αφορούν στην οπτικοακουστική εκπαίδευση και τον πολιτισμό. Οργανώνει σεμινάρια εκπαιδευτικών, σχεδιάζει εκπαιδευτικό υλικό και πραγματοποιεί δράσεις που εξοικειώνουν παιδιά και νέους με τη δημιουργική χρήση των μέσων επικοινωνίας και των διαφόρων μορφών οπτικοακουστικής έκφρασης. 

Φωκίδος 13, Χαλάνδρι (Μετρό Χολαργός ή Νομισματοκοπείο)

τηλ: 210-6850445, 694-9404003

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.karposontheweb.org

Karpos @ facebook