Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 20:02

 


Screenshot 1 4

Την ώρα που τα παραδοσιακά εστιατόρια παράγουν πάνω από 30 λίτρα αποβλήτων κάθε ώρα, το μαγαζί του Justin Vrany στο Σικάγο χρειάστηκε δύο χρόνια για να μαζέψει αυτήν την ποσότητα - οτιδήποτε άλλο ανακυκλώθηκε ή κομποστοποιήθηκε. Και μάλιστα, όταν ένας καλλιτέχνης πρόσφατα αξιοποίησε τα ελάχιστα υπολειπόμενα απόβλητα του σαντουιτσάδικου για ένα έργο τέχνης του, το Sandwich Me In δεν είχε τίποτα για να πετάξει. Στο παρακάτω νέο, μικρό ντοκιμαντέρ, ο Vrany μας δείχνει πώς το μαγαζί του παραμένει βιώσιμο και χωρίς σκουπίδια.

 Πηγή: www.lifo.gr



Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.