Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

16 συμβασιούχοι στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού

on .

dimarxeiopanoramiki

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έως τις 5 Αυγούστου – Θα υπογραφούν οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας

Έως και τις 5 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη 16 εποχικών υπαλλήλων στο Δήμο Παπάγου Χολαργού

Από την προκήρυξη προκύπτει ότι η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής: ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρου με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου 4, ΥΕ Εργατών καθαριότητας 12.

Για τους οδηγούς απορριμματοφόρου τα απαραίτητα προσόντα είναι το δίπλωμα ΙΕΚ ειδικότητας Τεχνικού αυτοκινήτων οχημάτων ή επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ κατηγορίας, το πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας για όσους απαιτείται και η κάρτα ψηφιακού ταχογράφου οδηγού σε ισχύ.

Για τους εργάτες καθαριότητας το τυπικό προσόν που απαιτείται είναι το απολυτήριο Γυμνασίου ή Δημοτικού για όσους αποφοίτησαν έως το 1980.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν οι υποψήφιοι ηλικίας 18 έως 65 ετών. Η κατάταξη των υποψηφίων γίνεται βάσει του χρόνου ανεργίας, του αριθμού των ανήλικων τέκνων, της μονογονεϊκής ιδιότητας, της πολυτεκνικής ιδιότητας, του βαθμού βασικού τίτλου σπουδών και της εμπειρίας.

Η κατάθεση των αιτήσεων και των δικαιολογητικών γίνεται στη διεύθυνση Περικλέους 55, ΤΚ 15561 Χολαργός.

Περισσότερα ΕΔΩ.