Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Ανακοινώσεις από τους Ποδηλάτες Π-Χ

on .

podilatesseminario

Με νέες ανακοινώσεις επανέρχονται οι Ποδηλάτες Παπάγου-Χολαργού:

1. Όσοι έχουν δηλώσει ότι θα παρακολουθήσουν το τεχνικό σεμινάριο το Σάββατο 11 Μαΐου στις 11:30, ΕΔΩ θα βρουν τις σημειώσεις που έχουν ετοιμάσει οι εισηγητές. Όσοι επιθυμούν , μπορούν να το τυπώσουν και να το έχουν μαζί τους ώστε να το συμβουλεύονται.
Επίσης, όσοι θέλουν να εφαρμόσουν τις τεχνικές πληροφορίες στα ποδήλατα τους, να έχουν μαζί τους ένα πολυεργαλείο. Για τα εργαλεία δείτε ΕΔΩ. Το σεμινάριο θα γίνει σε σκιερό και ήσυχο χώρο κοντά στην Ομπρέλα, καλό θα ήταν να βρεθούμε στην ομπρέλα 11:15 ώστε να ξεκινήσουμε στις 11:30.

2. Για την εκπαίδευση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ΕΔΩ θα δείτε την αφίσα ενημέρωσης. Για όσους συμμετέχουν και στο τεχνικό σεμινάριο θα πάμε οργανωμένα μετά από αυτό για να παρακολουθήσουμε την εκπαίδευση. Για τους υπολοίπους , μπορούν να πάνε από την έναρξη της μεμονωμένα.

3. Την Κυριακή 12 Μαΐου, το πρόγραμμα της ομάδας τροποποιείται. Θα πραγματοποιήσουμε την Μηνιαία Συνέλευση στις 10:30 και θα αναχωρήσουμε στις 11:00 για το Ζάππειο. Έχουμε προγραμματίσει το ραντεβού με άλλες ποδηλατικές ομάδες της Αττικής. Εκεί θα μείνουμε για περίπου μία ώρα και μετά θα επιστρέψουμε στην Ομπρέλα. Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ποδηλάτες από πολλές περιοχές της Αττικής και να ανταλλάξουμε εμπειρίες! Επιστροφή περίπου στις 14:00.