Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Στην Καισαριανή η βασική εκπαίδευση της ΔΑΠΑΧΟ

on .

vasikiekpaidefsilong

Η Εθελοντική Δασοπροστασία του Δήμου Καισαριανής (Ε.Δ.Δ.Κ) το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Μαΐου 2013, (αμέσως μετά το Πάσχα), θα πραγματοποιήσει την Ετήσια εκπαίδευση εθελοντών Δασοπροστασίας.

Η εκπαίδευση θα γίνει από ειδικευμένους εκπαιδευτές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΣΕΠ, Αδειούχους Ραδιοερασιτέχνες, Δασολόγους, Γιατρούς-Νοσηλευτές, και Νομικούς.

Η εκπαίδευση είναι διήμερη και το πρώτο μέρος της θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Δήμου Καισαριανής στην οδό Βρυούλλων & Κλαζομενών από τις12:00 του Σαββάτου, το δεύτερο μέρος της θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο του Εθνικού Αστέρα, ακριβώς απέναντι από το τέρμα των λεωφορείων της Καισαριανής (224) στις 09:00 της Κυριακής.

Η παρουσία όλων των μελών της ΕΔΔΚ, ιδιαίτερα των ΝΕΩΝ, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για την αποτελεσματική κι ασφαλή συμμετοχή στη δράση της Δασοπροστασίας Καισαριανής ενόψει της θερμοπυρικής περιόδου. Ακόμα και για όσους έχουν παρακολουθήσει παλαιότερες σειρές εκπαιδεύσεων καθώς κάθε χρόνο η εκπαίδευση βελτιώνεται με καινούργια στοιχεία.

vasikiekpaidefsi