Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Γίνε εθελοντής δασοπροστασίας με το ποδήλατό σου

on .

podilatesdasoprostasia13b

Η έναρξη της αντιπυρικής περιόδου πλησιάζει και οι Ποδηλάτες Παπάγου Χολαργού, καλούνται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο βουνό το οποίο προσφέρει απλόχερα μια καλύτερη ποιότητα στη ζωή μας.

Οι  ποδηλάτες ΠΧ  σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία θα κάνουν τη βόλτα τους προσφορά και θα ενημερώνουν για τυχόν εστίες φωτιάς ή άλλους κινδύνους που θα διαπιστώνουν. Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί για τους ενδιαφερόμενους πρόγραμμα εκπαίδευσης ώστε η προσφορά τους να είναι αποτελεσματική και η προσωπική τους ασφάλεια εξασφαλισμένη. Θα βγαίνει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα με τη διαθεσιμότητα των ποδηλατών για μια 2ωρη -3ωρη βόλτα στο βουνό και παρατήρηση. Θα κινούνται σε διαδρομές που επιθυμεί ο καθένας, θα διατρέχουν το βουνό απ άκρη σε άκρη και θα ενημερώνουν για οτιδήποτε. Πιθανότατα θα δοθεί εξοπλισμός για ταχεία επικοινωνία με το πυροφυλάκιο.

Οι ποδηλάτες καλούν λοιπόν όλους όσους χρησιμοποιούν το βουνό για την προσωπική τους διασκέδαση και άθληση να συνδράμουν και να λάβουν την ικανοποίηση της προσφοράς. Η συμμετοχή  θα είναι στις μέρες και ώρες που ο καθένας θα είναι διαθέσιμος.

Για συμμετοχή στη δράση θα πρέπει να συμμετέχετε και στη σχετική εκπαίδευση, γι αυτό επικοινωνήστε και δηλώστε συμμετοχή  με μήνυμα στο group Ποδηλάτες ΠΧ,  ή με email στο gpapakanderakis@gmail.com