Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Καλωσορίζουμε το bar BOOTLEG στο Χολαργό

on .

bootlegnewmyxol13

Άρθρο για το bar BOOTLEG της οδού Φανερωμένης δημοσίευσε στο τελευταίο της τεύχος η εφημερίδα 30 ΜΕΡΕΣ:

Κανείς δε θα περίμενε ότι το μικρό εμπορικό κέντρο απέναντι από την εκκλησία της Φανερωμένης κάποια μέρα θα έσφυζε από ζωή και θα αποκτούσε το δικό του χαρακτήρα. Και όμως, στις 27 Φεβρουαρίου, τα δεδομένα άλλαξε ένα νέο μπαράκι, το Bootleg, το οποίο δεν διακινεί παράνομα αλκοόλ-όπως μαρτυρά το όνομά του-αλλά αντίθετα προσφέρει  ποτό, καφέ, sandwich και σαλάτες υψηλής ποιότητας σε πολύ λογικές τιμές. Βασισμένη σε industrial rustic design, με εικαστικές παρεμβάσεις και lockers για τους πελάτες, λειτουργεί καθημερινά, από το πρωί έως αργά το βράδυ.

Ιδιοκτήτες της νέας αυτής επιχείρησης είναι ο Φραγκίσκος Μυκονιάτης και ο Γιώργος Κρυστάλλης. Ο Φραγκίσκος είναι κάτοικος Χολαργού και προέρχεται από τον χώρο του retail και ο Γιώργος που μένει στην Αγία Παρασκευή προέρχεται από το χώρο της διαφήμισης.  Οι δυο τους αποφάσισαν να δημιουργήσουν το Bootleg, λαμβάνοντας υπόψη τους την αλλαγή της διασκέδασης, σε τοπικό επίπεδο.  Και όπως μας είπαν οι ίδιοι, ήδη χαίρει ζεστής υποδοχής από τους κατοίκους του Χολαργού και των γύρω περιοχών, μια και βρίσκεται κοντά στο ΜΕΤΡΟ Χολαργού και είναι εύκολα προσβάσιμο. Δεν είναι όμως ο μόνο παράγοντας που έχει επισφραγίσει την επιτυχία του μαγαζιού. Πέρα από το πολύ όμορφο περιβάλλον και την ζεστή εξυπηρέτηση, οι τιμές του μοιάζουν ιδιαίτερα ελκυστικές στην εποχή μας.
Για την ακρίβεια, στο Bootleg θα πιείτε ρακί (Κρήτης Βιολογική, 250ml) με 6 ευρώ, βαρελίσια μπύρα με 3,50 ευρώ, κρασί από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς με 3,50 ευρώ το ποτήρι και από 12 ευρώ τη φιάλη, classic cocktails από 6 ευρώ, καθώς επίσης και μοναδικά signature cocktails από 7 ευρώ.

Τέλος, σημαντικό είναι να σημειώσουμε ότι οι ιδιοκτήτες επιδιώκουν να λαμβάνουν μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Στην παρούσα φάση, παίρνουν μέρος στο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΅JUST ONE SHIFTΆ (10 και 14 Απριλίου). Σύμφωνα με το πρόγραμμα, εκείνες τις ημέρες οι bartenders διαθέτουν  τα tips που θα συγκεντρώσουν για την εξασφάλιση πόσιμου νερού στις χώρες που το έχουν ανάγκη. Επίσης, στις 20 και 21 Απριλίου θα φιλοξενήσουν το FLEA MARKET ενώ στο άμεσο μέλλον θα παρουσιάζουν νέους καλλιτέχνες και συγγραφείς, με δείγματα της δουλειάς τους.