Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Στο δημοτικό συμβούλιο το κλείσιμο του ΙΚΑ;

on .

diktiopolitonmyxolnew

Στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το Δίκτυο Πολιτών θα θέσει το κλείσιμο του ΙΚΑ σαν θέμα συζήτησης. Παρακάτω η ανακοίνωση:

Κύριε Δήμαρχε,
Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού,
Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κόντρα στη βούληση της τοπικής μας κοινωνίας, στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας και κάθε έννοια λογικής, αδιαφορώντας προκλητικά για τις ανάγκες των ασφαλισμένων του ΙΚΑ κατοίκων της πόλης μας και των γειτονικών περιοχών, συνεχίζει την πολιτική της πιστής και απαρέγκλιτης εφαρμογής των μνημονίων, που υποβαθμίζουν ή καταργούν τις κοινωνικές υποδομές.

Mε απόφαση της κεντρικής Διοίκησης του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ με ημερομηνία 16/04/2013 το ΙΚΑ Χολαργού θα κλείσει οριστικά στις 13/05/2013, προκειμένου να μεταφερθεί στα υποκαταστήματα Αγ. Παρασκευής και Λ. Αλεξάνδρας. Επισυνάπτεται αντίγραφο της σχετικής απόφασης.

Θεωρούμε πως το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και επείγον και αύριο Πέμπτη 18/04/2013, στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα το θέσουμε σαν θέμα συζήτησης και λήψη απόφασης προ ημερήσιας διάταξης.


                                                        Χολαργός, 17/04/2013
 Για  το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ
      Χολαργού-Παπάγου
         
        Περικλής Ζήκας
     Δημοτικός σύμβουλος